Користувач:Firmaniuk.Yuliia/Чернетка

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

JTI в Україні

JTI Україна входить до групи компаній Japan Tobacco International (JTI), яка є одним з провідних виробників тютюнових виробів у світі. У 2016 році за результатами дослідження міжнародного інституту TOP Employers, компанія отримала звання одного з двох найкращих роботодавців України та одного з восьми найкращих роботодавців світу. Також вона увійшла до ТОП-5 кращих роботодавців України за результатами дослідження EY «Кращий роботодавець - 2015» серед кандидатів з досвідом роботи.

Сьогодні JTI Україна є однією з найбільших міжнародних FMCG компаній на вітчизняному ринку з сучасною фабрикою у м. Кременчук (Полтавська обл.), головним офісом у Києві та регіональними офісами у найбільших містах України.

Факти і статистика про JTI Україна

  • На ринку України компанія працює з 1993 року (з 1999 року – як JTI)
  • JTI Україна виробляє такі торгові марки, як: Winston, Camel, Sobranie, Glamour, LD, More
  • Фабрика JTI у Кременчузі експортує продукцію у Вірменію, Азербайджан, Грузію, Молдову, Узбекистан, Туркменістан, Камерун, Гвінею, Саудівську Аравію, ОАЕ, Південну Корею, Анголу, Росію, Білорусь, Малайзію, Польщу, Туреччину
  • Компанія входить до п’ятірки найбільших платників податків України станом на 2015 рік
  • Чисельність персоналу в Україні складає близько 1100 осіб
  • Середній вік наших співробітників - 32 роки
  • Понад 50 співробітників JTI Україна вже побудували міжнародну кар'єру і працюють в підрозділах JTI в різних країнах світу

Робота в JTI Україна

JTI Україна об’єднує близько 1100 осіб: співробітників головного офісу в Києві, регіональних офісів та фабрики у м. Кременчук. В головному офісі JTI у Києві розташовані 2 підрозділи компанії: JTI Україна, а також локальний підрозділ функції World Wide Duty Free. Компенсаційний пакет компанії JTI Україна включає в себе оклад, річний бонус, медичне страхування, страхування життя, компенсацію витрат на обіди, додаткові 4 дні до річної відпустки (загалом 28 календарних днів). Компанія також усіляко підтримує професійний і кар'єрний ріст співробітників за допомогою індивідуальних програм розвитку, майстер-класів, лекцій та тренінгів від внутрішніх і зовнішніх експертів, а також програми МВА. У компанії діє програма вивчення англійської мови і працює розмовний клуб.

Можливості для студентів і випускників

Програма практики

Програма практики (літня і зимова) для студентів 3-6 курсів з можливістю поєднувати навчання і роботу.

Програма надає унікальну можливість упродовж 2,5 місяців представникам нового покоління талантів зі новими ідеями та свіжими силами здобути перший досвід роботи в міжнародній компанії. В межах практики студенти мають змогу випробувати себе в тому напрямку, що найбільше їх цікавить, включаючи стратегічні дослідження, роботу з ключовими клієнтами, торговий контрактинг, фінанси, маркетинг, аналітику та HR, і отримати ключові навички роботи в одній із функцій компанії.

Програма стажування JUMP

Програма стажування JUMP для студентів 4-6 курсів та нещодавніх випускників ВНЗ упродовж 12-14 місяців в залежності від обраного напрямку стажування. Через серію введень до різних функцій від спеціалістів всіх відділів компанії студенти легко занурюються в реальне бізнес-середовище, а завдяки різноманітним завданням і проектам в межах стажування в обраній функції – розвивають професійні навички та отримують досвід роботи у міжнародному бізнесі. Програма JUMP – це чудова нагода для студентів отримати досвід роботи у міжнародній компанії у різних функціях, а по її завершенню – стати повноцінним членом команди JTI. З 2007 року програма підготувала більше 75 молодих спеціалістів, близько 90% з яких отримали робочі місця у команді JTI Україна.

Дні відкритих дверей

Дні відкритих дверей – це одна зі складових частин програми пошуку талановитих студентів «Starway». На днях відкритих дверей студенти мають чудову нагоду ознайомитися з компанією та можливостями для свого кар’єрного розвитку в JTI. Головною метою проекту є формування кадрового резерву талановитих та яскравих молодих спеціалістів, зокрема тих, що готові зайняти позицію торговельного представника JTI у найрізноманітніших містах нашої країни.

Ставлення співробітників

У 2015 році компанія Towers Watson провела дослідження залученості співробітників JTI (участь в опитуванні взяли 99% співробітників) та виявила, що:

  • 88% співробітників вважають, що їх безпосередній керівник дає можливість розвивати навички підлеглих
  • 84% стверджують, що компанія допомагає людям підвищувати продуктивність і досягати кращих результатів на роботі
  • 96% з гордістю говорять про те, що працюють в JTI

Відкриті вакансії

Вакансії компанії JTI Україна можна знайти на сайті JTI.com, а також на сайтах пошуку роботи.