Користувач:Gulf-streamgallery

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Галерея "Гольфстрім"

[ред. | ред. код]

Галерея «Гольфстрім» – авторська галерея Євгена Дерев’янка, українського скульптора та художника. Створена 29 квітня 2009 року.

Адреса

[ред. | ред. код]

м. Києв, вул. Турівська, 31, (станція метро «Тараса Шевченка»).

Інформація

[ред. | ред. код]

В галереї представлені роботи Євгена Дерев’янка різних років в різноманітних техніках виконання, а також роботи київських майстрів авторської ляльки. Щосезонно в галереї «Гольфстрім» відбуваються виставки авторської ляльки, об’єднані девізом «Прагнення до справжніх емоцій», однойменним з девізом самої галереї. В галереї проводяться екскурсії з експозиції скульптури та авторської ляльки. Тут відбуваються творчі вечори поетів та письменників, зустрічі сучасних українських митців, театральні вистави тощо. Галерея «Гольфстрім» регулярно бере участь у тематичних виставках авторської ляльки, декору та подарунків, і зокрема у Міжнародному салоні «Київська Казка». Митці галереї виготовляють авторську ляльку та сувеніри на замовлення, і зокрема портретну ляльку. [[1]]

Школа мистецтв

[ред. | ред. код]

В галереї працює школа мистецтв за наступними напрямками: малюнок, скульптура, авторська лялька, петриківський розпис, прикраси методом фальцювання, різноманітні техніки роботи з батиком, вишивка, квилт та печворк, декоративне панно, розпис по тканині, текстильні іграшки, пап’є-маше, прикраси з ниток. До кожного учня школи в галереї особливий підхід, тому долучитися до мистецтва можуть усі бажаючі. У школі мистецтв «Гольфстрім» навчаються діти та дорослі. Випускники школи мають можливість організувати персональні виставки на території галереї, а також долучитися до колективу галереї.

Концептуальна лялька

[ред. | ред. код]

Галерея «Гольфстрім» пропагує мистецтво концептуальної авторської ляльки. Концептуальна лялька виготовляється на основі скульптурних технологій, відрізняється глибоким смисловим наповненням, несе закодовану інформацію, закладену автором, викликає у глядачів емоції.

[[2]] [[3]]