Користувач:John Twopack

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Поняття про протеїн(білок)

Протеїн(білок)- білкова суміш, виготовленна сухого молока корів або кіз. Білок є будівничим матеріалом для м'язів тому його приймають спортсмени різного віку; А також протеїни приймають для похудіння, тому що білкова суміш не має відсотку жиру і вуглеводів.


Отож статистика на 2016 рік(В Україні) стверджує- скарг на протеїн не було і жодного померлого від вживання білків не було.

Протеїни дозволяється вживати від 14-15 років, тому що протеїн не має жодних побічних ефектів та ризиків для здоров'я НЕ МАЄ.

Але вже багато років існує стереотип який дуже важко розрушити. Багато людей рівняють протеїн до стероїдів з типовими фразами-"Помреш в 40" або "якщо перестати пити протеїн то все обвисне". Але люди не розуміють і далі вірять в те що якщо вживати протеїн то м'язи виростуть самі по собі але НІ і ще раз НІ для того щоб виросли м'язи(з білком чи ні) треба докладати великих зусиль.

І як можуть люди які їдять майонез, чіпси, смажену картоплю та п'ють кока-колу,фанту а й що гірше вбивають свою печінку пивом та горілкою, розповідати і доказують що протеїн(білок) вбиває печіну і що протеїн це чиста хімія(якщо взяти любий продукт в магазині і подивитися на його склад де є одна соя, армотизатори й різні кислоти і.т.д.) то як після цього вони можуть казати що протеїн це хімія