Користувач:KIY AVIA Ternopil

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку


    Центр авіаційних та туристичних  послуг   -   агентство "КИЙ АВІА" в м. Тернополі
    
   Ціль «КИЙ АВІА» — якісне обслуговування клієнтів, продаж широкого спектру послуг транспортно-туристичної індустрії. Пріоритетні цінності, на яких ґрунтується діяльність компанії — увага до клієнтів, якість, надійність та відповідальність. Для реалізації поставлених цілей, створена розгалужена мережа офісів з єдиними стандартами обслуговування.
   Повний спектр транспортних та туристичних послуг
      Універсальний пакет послуг «КИЙ АВІА» включає: бронювання авіаквитків, автобусних та залізничних квитків, готелів, трансферів, оренди авто а також надання візової підтримки, послуг страхування та бронювання інших супутніх послуг, пов'язаних з діловими та приватними подорожами.
   Найбільша мережа власних офісів в Україні
        Для зручності клієнтів «КИЙ АВІА» створила розгалужену мережу офісів з єдиними стандартами обслуговування — 68 відділень у 23 містах України. Наші послуги доступні клієнтам в усіх обласних центрах і містах з населенням більше 100 тис. осіб, зокрема і в офісах агентства «КИЙ АВІА» в  місті Тернополі, а також у Львові, Рівному, Хмельницькому, Івано-Франківську, Луцьку, Чернівцях, Ужгороді та інших містах України.
   Досвід та надійність
       Більше 20 років компанія «КИЙ АВІА» забезпечує найбільш повне та якісне обслуговування клієнтів у сфері "travel-індустрії", співпрацюючи з ліцензованими, сертифікованими провайдерами транспортно-туристичної галузі. КИЙ АВІА постійно вдосконалює  та впроваджує сучасні технології, забезпечуючи комфорт клієнта.

​Офіси агентства "КИЙ АВІА" в м. Тернополі: - вул. Б. Хмельницького, 11, тел./факс +380352 435156, +380352 257878 - вул. Руська, 11 тел./факс +380352 236545, +380352 236474 - електронна пошта ternopil@kiyavia.com - cайт https://www.sky.te.ua - https://www.facebook.com/kiyavia.ternopil/