Користувач:Kristikaren

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ханна МакКлауд.

Народилася 6 листопада 2003 року Лос-Анджелесі, Каліфорнія, в деяких джерелах зазначено, що у дівчини є старший брат - Скайлер, а також молодша сестра - Меделін.  Обидва є моделями.
За знаком зодіаку, Ханна - Скорпіон.
Вона почала свою професійну, акторську кар'єру в 2013 році, через щільний графік дівчині довелося навчатися вдома.
Її перша роль була, роль Джорджії в короткометражному фільмі "Життя в кольорі".
Найбільш відома за роллю молодої Луїзи в драматичному серіалі ABC "Помста".  Вона також знялася в короткометражному фільмі "Albedo Absolute", отримавши нагороду за кращу жіночу роль другого плану, на церемонії вручення премії San Diego Film Awards в 2016 році.
Вона знялася в кліпі на пісню Cam - Mayday.
Дівчина з'явилася як одна з осіб міжнародної компанії "Hello" Gap 2015-2016.  Крім того, Ханна виступала в численних танцювальних концертах, а також в різних театральних і хорових постановках в Мадридському театрі, Шенберг-холі і Широкому театрі в Санта-Моніці - в таких постановках, як Tangled, Annie, Grease і School House Rock, в яких  вона виконала кілька соло.
Любов до акторської майстерності, театру і співу також привела її до прослуховування і місце в престижному Національному дитячому хорі, що в кінцевому підсумку призвело до запрошення виступити в Карнегі-холі і Лінкольн-центрі в Нью-Йорку.
Особисте життя дівчини не таке відоме.  Відомо що вона була 7 місяців (лютий 2017 - вересень 2017) у відносинах, з актором, музикантом, послом доброї волі ООН - Ейданом Галлагером.  Також відомо, що дівчина є представником ЛГБТ, вона - бісексуал.