користувач:L293D

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку


L293D Про редагування внески


введення
Привіт! Я L293D Я новачок у письмовій формі на Wikis (я не так вже й погано, ви можете судити про мою сторінку користувача), і я провів більше 100 годин читання Вікіпедії. Я американець, і я не говорю укранінан, я, нарешті, підписався на рахунок 27 листопада. Я хлопчик, і мені подобаються літаки, класична музика та історія. Я вільно володію англійською, французькою та вивчаю іспанську мову. Я проводжу багато часу на вікіпедії, головним чином англійською. Мені також подобається випікати французьку кухню, і я написав або відредагував кілька рецептів у розділі кулінарних книг Wikibooks, як ці різдвяні печиво кориці. Незважаючи на мою сторінку користувача, я не є адміністратором, тому не запитуйте чи очікуйте, що я виконаю завдання адміністратора. Я перевіряю свій список спостереження декілька разів на день, тому, якщо ви публікуєте щось на моїй сторінці обговорення, я обов'язково відповім найближчим часом, ймовірно, з 1:00 до 3:00 UTC.


інтереси
Моїми головними інтересами є програмування Arduino прототипування платформи, а також випічка французька кухня, що летить RC літаки і грає piano . У мене також є Anet A8 3D-принтер | 3D-принтер, який я побудував собі з комплекту. Інші основні інтереси включають католицизм, історія, політика країн Сполучених Штатів, друкованих плат, міжконтинентальних балістичних ракет, битва за атлантики і лінкори.
Струм
Будучи новим, сьогодні я буду редагувати мою сторінку користувача. Крім того, я буду редагувати сторінки про літаки, Друга світова війна або лінкори. Будь ласка, повідомте мене, якщо я помилився, я завжди буду відкритою для конструктивна критика]]. Я також взяв старий проект про Повітряна поліція В Wikibooks я написав і редагував кілька рецептів, в основному про французьких десертів, таких як Різдвяна кориця печиво. Я рідко користуюся цим прикладом, і я зазвичай використовую англійську вікіпедію