Користувач:Laplandia-info

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

А Ваша дитина отримає справжній лист від Діда Мороза?

[ред. | ред. код]

Дід Мороз, Святий Миколай, Санта Клаус, П’єр Ноель і ще більше десяти головних різдвяних персонажів в цьому році працюватимуть у Києві.

[ред. | ред. код]

За даними соціологічних опитувань, величезна кількість дітей у всьому світі страждає від недостатньої уваги з боку батьків. Приділяючи мало часу своїм дітям, ми не можемо повноцінно задовольнити пізнавальні потреби наших дітей, втрачаємо емоційний зв'язок зними. А це так важливо для формування у дитини сприйняття світу і ставлення до оточуючих.

Кілька років тому в мережі Інтернет з'явився цікавий соціальний проект. Його ідея полягає в тому, щоб дати батькам надзвичайно просту й доступну можливість зробити своїм дітям унікальний, незабутній подарунок до різдвяних і новорічних свят.

«У моєї 7-річної племінниці до сих пір горять очі і починають від хвилювання тремтіти руки, коли вона згадує, який лист їй написав на Новий рік Дід Мороз. Важко було придумати більш цікавий, хвилюючий і значимий для дитини подарунок, ніж цей» - ділиться своїми враженнями менеджер одного зі столичних банків, яка в минулому році замовила лист від Діда Мороза на сайті www.laplandia.info [1], створений київським рекламним агентством «ДатаМедіа».

За словами авторів, соціальну важливість проекту особливо підкреслили відгуки батьків. Реакція дітей спонукає усвідомити, що іноді навіть такі прості і доступні речі, як цей лист, можуть дати дітям так багато радості. Дійсно, ніщо не коштує так дешево, і не цінується так дорого, як увага і турбота.

«Якщо, в результаті, батьки стануть більше думати про потреби своїх дітей, значить - ми досягли своєї мети» - заявляють автори ініціативи. У цьому році планується розширити проект для більш широкої аудиторії і дати можливість людям в усьому світі усвідомити важливість цієї проблеми.