Користувач:Meleten/Чернетка

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Лідери України

Добридень, вельмишановна спільното 👋

Сьогодні хочу трохи розвинути свою думку щодо функцій окремих елементів у складі республіки, описаних мною раніше.

Минулого разу я писав, що роль народу в республіці - це двигун, а його основна функція - вести, задавати напрямок руху, забезпечувати прогрес.

Але виникає логічне запитання - ЯК

Яким чином народ України, в рамках нашої конкретної республіки, має рухати країну вперед?

От тут ми й доходимо до питання лідерства. Мова зараз піде не про так звані “еліти”, а про дещо видозмінений, оновлений погляд на те, якими мають бути лідери України 2.0...

По-перше, на мою думку, лідерів повинно бути КІЛЬКА, а не один. Первородство держави, яке традиційно покладено на плечі президента, - це лиш один з БЕЗЛІЧІ напрямків, що повинні бути оснащені своєю лідерською позицією.

КОЖЕН напрям, кожен аспект та кожна галузь країни повинна заводитись одночасно з двох сторін 🤝 з боку представника держапарату та народу.

Наука, освіта, діловодство, туризм, екологія, урбаністика, мистецтво, спорт, медицина тощо - кожен з цих напрямів повинен отримати амбасадора від народу, який активно займатиметься питаннями ЕВОЛЮЦІЇ у своїй сфері.

По-друге, це має бути людина БЕЗ ПОСАДИ, що своїми власними діями, опікою над конкретною галуззю в республіціі активною участю та працею в житті держави отримує легітимне право від народу вважатись лідером в цій сфері 💪

Ця людина має бути яскравою, розумною та проактивною 🧠, що має значний соціальний капітал та повагу від українського народу. Іншим словом, визнаний майстер своєї справи, який уміє мислити стратегічно і збирати навколо себе гідних особистостей та активно підтримує зв'язок із народом за допомогою соціальних мереж.

Людина честі та високої моралі!

Людина, яка активно дослухатиметься до порад та пропозицій тих, хто працює в цільовій сфері. Людина, що збиратиме ідеї 💡 та накопичуватиме інформацію, систематизуючи її та формуючи цілісну картину свого напряму для народу й державного апарату. Людина, яка вміє фокусуватись на виконанні свого конкретного завдання❗️

В той час, поки держпрацівники та міністри займатимуться впровадженням нових ідей та стратегій, наш умовний “лідер” має завжди дивитись в майбутнє, розробляти плани й формувати шлях для України у своїй конкретній галузі. Збирати інформацію і кристалізувати чітку, узгоджену, амбітну візію.

Ба більше, з моєї точки зору, саме з такого кола людей, за участі відповідних менеджерів з боку державного апарату, і має формуватись майданчик для спільного планування 📈 та генерації ідей, що його ми обговорювали під час дослідження Японії.

Держава + народ. Народ + держава. РАЗОМ!

Кожен має свої функції, ролі та чітко окреслені обов’язки.

Але планування - СПІЛЬНЕ , бачення - СПІЛЬНЕ, стратегія - СПІЛЬНА, ідея - СПІЛЬНА.

Проєкт нової України - СПІЛЬНИЙ 🤝

Для всіх українців!

Маю надію, що саме ЦМС стане тим майданчиком для формування нової України, а серед вас вже зараз жевріють майбутні лідери України 😎

з повагою, Ваш Нео.

P.S. Пишіть, що думаєте з цього приводу. Не забувайте ставити реакції 🤗

👉 ЦМС | Цифрове Місце Сили 🇺🇦

💸 ПІДТРИМАТИ ЦМС | 🧭 НАВІГАЦІЯ | 🗣 ЧАТ