Користувач:Mossad911

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Громадська організація «Українсько-ізраїльський альянс тілоохоронців»

Головною метою Організації є обмін міжнародним професійним досвідом у сфері особистої безпеки, а також здійснення спільних професійних навчань.

Основними напрямами діяльності Організації є:
Налагодження постійних зв’язків, обмін досвідом та різноманітні форми співпраці з іншими місцевими, всеукраїнськими, міжнародними та іноземними громадськими організаціями.
Надання необхідної підтримки членам Організації у сфері праці, зайнятості тощо.
Сприяння розвитку охорони здоров’я, фізичної культури, спорту і туризму.
Втілення ідеї ефективного, раціонального та здорового способу життя.
Підтримка і захист молоді, сім’ї, дитинства, а також соціально незахищених верств населення.
Підтримка і захист прав та інтересів громадян-інвалідів із недоліками у здоров’ї, зовнішньому вигляді.
Ініціювання та підтримка наукових досліджень, екологічних, соціальних, культурних, духовних, та інших проблем сучасності у взаємодії людей з навколишнім середовищем та один з одним.
Сприяння покращенню здоров’я, морально-духовному розвитку кожної особистості в атмосфері любові та гармонії з оточуючим світом через цілісну взаємодію фізичних, психічних та духовних факторів.
Всебічне сприяння задоволенню та захисту екологічних, економічних, культурних, освітніх прав та інтересів членів Організації шляхом представництва їх в органах державної влади, органах місцевого самоврядування України, громадських організаціях України, інших держав та їх об’єднань, на міжнародних зборах, з’їздах, конференціях, а також шляхом надання членам Організації інформаційної, консультаційної та практичної допомоги.
Створення умов для всебічної реалізації членами Організації своїх інтересів, здібностей, прав та свобод на засадах загальнолюдських цінностей.
Інші напрямки діяльності, що не суперечать законодавству України та положенням цього Статуту.