Користувач:Olejka442/Чернетка

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку


'Razer Phone' - це смартфон Android, розроблений Razer Inc. Він надійшов у продажу 15 листопада 2017 року. Пристрій розроблений переважно для геймерів, хоча учасники обзору відзначають, що цей телефон також чудово підходить для повсякденного використання.

Історія

[ред. | ред. код]

В результаті придбання Nextbit в січні 2017 року, Razer почав розробляти власний телефон. Тому телефон Razer дуже схожий на дизайн Nextbit Robin. Його сканер відбитків пальців і фронтальна камера розташовуються однаково, і обидва телефони мають великі панелі, хоча телефон Razer виконаний з алюмінію, на відміну від пластикового Робіна.


Технічні характеристики

[ред. | ред. код]

Обладнання

[ред. | ред. код]

Задня стінка Razer Phone - це панель із чорного алюмінію з хромованим логотипом Razer . Спеціальний випуск , буде випущений в обмеженій кількості, у нього буде зелений логотип Razer , а інший - із золотим логотипом. Переднє скло захищається Corning Gorilla Glass 3, а кнопки живлення та гучності виконані з пластику.

Він оснащений Qualcomm Snapdragon 835 у поєднанні з 8 Гб LPDDR4X ОЗП та 64 Гб внутрішньої пам'яті. Внутрішня пам'ять розширюється за допомогою карти microSD.

Дисплей - 5.7 1440p IPS LCD із співвідношенням сторін екрану 16: 9. Його виділеною функцією є частота оновлення дисплея як на iPad Pro другого покоління.

Телефон оснащений двома 12-ти мегапіксельними камерами на задній панелі,одна з яких має ширококутний об'єктив, а інша - телефото. Ширококутний об'єктив має діафрагму f / 1,75, а телеоб'єктив має діафрагму f / 2.6.

Він має стандартний USB-C порт для заряджання , для своєї великої батареї обсягом 4000 mAh, здатний швидко заряджатись, використовуючи Qualcomm Quick Charge 4+. У нього також є 24-розрядний зарядний пристрій, що входить у комплект, але не має 3,5 мм входу для навушників. Динаміки підсилюються за допомогою Dolby Atmos, а в телефоні встановлений USB-C 3.5-дюймовий пристрій для навушників з підтримкою THX.


Програмне забезпечення

[ред. | ред. код]

Спочатку телефон випустився під управлінням Android 7.1 Nougat, використовуючи майже стокову ОС, і використовував Nova Launcher Prime як пристрій для запуску телефону. Razer пообіцяв оновлення Android 8.0 Oreo в першому кварталі 2018 року , і нарешті випустив це оновлення 16 квітня 2018 року.

Аксесуари

[ред. | ред. код]

Проект Лінда

[ред. | ред. код]

У CES 2018 Razer попередньо переглянули прототип ноутбука з кодовим ім'я «Проект Лінда», який використовує Razer Phone для живлення комп'ютера. Телефон має бути поміщений в область трекпада комп'ютера, після натискання кнопки живлення, і після з'єднання телефону з USB-C почнеться зарядка.

Ноутбук використовує спеціальну панель запуску на базі Android, має 200 Гб внутрішньої пам'яті, 13,3-дюймовий екран, два USB-порти, веб-камеру 720p, мікрофон та 3,5 роз'єм для навушників, але не має виділених динаміків і використовує ті, що створені - до телефону Razer.

Посилання

[ред. | ред. код]