Користувач:Olha Kushnir

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Кушнір Олег Орестович,

(народився 9 червня 1983 року в м. Улан-Батор, Монголія) - громадський діяч, письменник, військовий волонтер, засновник Благодійного Фонду: "Бонум", співзасновник проекту: "Школа Лідера" та "Захист Вітчизни"

Освіта та Ранні роки

Кушнір Олег Орестович. Народився у сім’ї військовослужбовця. Коли йому був однин рік, батько загинув при виконанні службових обов’язків. Сім’я повернулася в Україну, де проходило усе його життя.1989 році пішов у перший клас у м. Чортків, школу закінчив у 2000 році.

2002 Поступив у філіал Едмонтонського Біблійного коледжу, в м. Тернопіль, який закінчив

2006. Отримавши теологічну освіту. Багато займався суспільною та громадською діяльністю.

2008 році почав співпрацювати з культурно-просвітницьким центром «Нове життя» м. Київ . Багато допомагав дитячим будинкам та потребуючим. Розробляв та брав участь у різних навчальних програмах для молоді по профілактиці шкідливих звичок. Також організовував інтеграційні молодіжні табори.

Громадська діяльність

2014 році, коли почалася війна на Сході країни, не стояв осторонь, але став військовим волонтером і по сьогоднішній день допомагає армії. Проїхав по всій лінії фронту, від сектора А до сектора М. Від Станиці-Луганської до Маріуполя. Пройшов більшість гарячих точок Донбасу.

2015 році, активно викладав тренінги , чим займається і сьогодні. Заснував центр розвитку особистості: «Шлях Успіху», це мотиваційний курс, на якому з молоддю ділився основними факторами успіху.

2016 рік, почав брати активну участь у політичному та суспільному житті. У цьому ж році почав навчатися у Національному Демократичному Інституті, де здобув спеціальність тренера. З того часу почав викладати крім мотиваційних тренінгів, також і політичні.

2017 році, почав працювати на посаді експерта суспільно-політичного життя. Де почав викладати по всій Україні.

2019 році став письменником, написавшни мотиваційну книгу: "Життєвий баланс, ключ до щастя"

Посилання: https://www.facebook.com/oleg.kushnir.oficial/

https://www.youtube.com/watch?v=LN039hIe9Yc&feature=youtu.be

https://rai.ua/?m0prm=2&showItem=38931

https://chortkiv.city/read/lyudi/45018/suspilnij-ekspert-volonter-koucher-chortkivchanin-oleg-kushnir-pro-ponyattya-zhittevogo-balansu-video

https://www.bartka.com.ua/list/anonsy-podij/v-ivano-frankivsku-vidbudetsya-prezentaciya-knigi-zhittyevij-balans-klyuch-do-shastya

https://bookforum.ua/events/prezentatsiya-knygy-zhyttyevyj-balans-klyuch-do-shhastya/

https://zaxid.net/na_lvivshhini_viyskoviy_volonter_rozpovidaye_shkolyaram_pro_viynu_n1479908