Користувач:Paul Patik

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Обєкт: scp 096[ред. | ред. код]

Клас об'єкта: Евклід[ред. | ред. код]

Об'єкт №: SCP-096

Особливі умови зберігання: SCP-096 слід постійно зберігати у його камері – герметичному сталевому кубі з ребром 5 метрів. Обов'язково проводяться щотижневі перевірки на предмет будь-яких тріщин або отворів. В камері SCP-096 не допускається наявність приладів відеоспостереження чи оптичних інструментів будь-якого роду. Для слідкування за наявністю SCP-096 всередині камери служба безпеки повинна використовувати попередньо встановлені датчики тиску та лазерні детектори.

Опис: SCP-096 – гуманоїдна істота зростом приблизно 2,38 м. М'язова маса суб'єкта занадто мала, попередній аналіз маси тіла свідчить про легке недоїдання. Руки мають значно непропорційні розміри до решти тіла суб'єкта і сягають довжини приблизно по 1,5 метра кожна. Шкіра в основному позбавлена пігментації, тіло позбавлене будь-якого волосся.

Щелепа SCP-096 може відчинятися в чотири (4) рази ширше за норму для середньої людини. Інші риси обличчя залишаються подібними до середньостатистичної людини, за винятком очей, які також позбавлені пігментації. Невідомо, чи є SCP-096 сліпим. Він не проявляє ознак будь-якої вищої функції мозку і не вважається розумним.

SCP-096, як правило, надзвичайно спокійний, датчики тиску всередині його камери свідчать про те, що він проводить більшу частину дня, ходячи вздовж східної стіни. Проте, коли хтось бачить обличчя SCP-096 – безпосередньо, через відеозйомку чи навіть фотографію, – у об'єкта починається стан, подібний до значного емоційного стресу. SCP-096 закриває обличчя руками і починає кричати, плакати та незрозуміло бурмотіти. Приблизно через одну-дві хвилини після першого перегляду SCP-096 починає бігти в напрямку людини, яка подивилася на його обличчя (яка з цього моменту позначається як SCP-096-1).

Задокументовані швидкості варіювали 35 до ███ км/год і, схоже, залежать від відстані до SCP-096-1. На даний момент жоден відомий матеріал або метод не змогли перешкодити пересуванню SCP-096. Місце знаходження SCP-096-1 не впливає на реакцію SCP-096: істота, судячи з усього, відчуває розташування SCP-096-1 інстинктивно. Примітка: ця реакція не відбувається при перегляді художніх зображень (див. Документ 096-1).

Досягнувши місця знаходження SCP-096-1, SCP-096 вбиває його і [ДАНІ ВИДАЛЕНО]. У 100% випадків ніяких слідів SCP-096-1 не залишається. Після цього SCP-096 сідає на кілька хвилин, перш ніж знову стає спокійним і покірним. Потім він намагатиметься повернутися до свого природного місця проживання, [ДАНІ ВИДАЛЕНО].

Через можливість масової ланцюгової реакції, в тому числі порушення секретності Фонду та великої кількості загиблих серед цивільних осіб, пошуку суб'єкта призначається пріоритет Альфа.

Доктор ███ подав клопотання про негайну ліквідацію SCP-096 (див. Інтерв'ю 096-1). Наказ очікує схвалення. Ліквідацію схвалено, вона має бути проведена доктором ███ [ДАТУ ВИДАЛЕНО]. Див. звіт про Інцидент-096-1-А.

Аудіопротокол Інтерв'ю 096-1:

Опитувач: Доктор ███