Користувач:Politica210896

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку


Бєлов Ігор Ігорович
Белов Игорь Игоревич
Народився8 вересня 1995(1995-09-08) (28 років)
Миколаїв
ГромадянствоУкраїна
ПартіяРадикальна партія
НагородиУ 2016-2017 роках двічі лауреат премії від Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розвитку України.

Бєлов Ігор Ігорович – (рус. Белов Игорь Игоревич; нар. 8 вересня 1995 р. м.Миколаїв). Політик, громадський діяч. Голова Молодіжного Крила Радикальної Партії Олега Ляшко. У 2018 році визнаний кращим молодим політиком в Україні, віком до 30 років. У 2016-2017 роках двічі лауреат премії від Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розвитку України.

Життєпис.

Ігор Бєлов народився в працьовитій родині. Рідний батько рано пішов з сім'ї. Вітчим Юрій був міліціонером, працював в Заводському відділенні поліції (РВВС) м.Миколаєва. Мати Тетяна - продавець. Закінчив Миколаївську загальноосвітню школу I-III ступенів № 6. У 2011 році вступив до Миколаївського професійного суднобудівного ліцею імені Героя Радянського Союзу В. А. Гречішнікова на спеціальність зварювальника. У 2014 році Бєлов вступив до Юридичного Інституту Київського національного економічного університету. В юнацькі роки активно займався боксом, у 2013 році став Кандидатом в Майстри Спорту України з боксу. У ранні студентські роки захоплювався юридичною доктриною, Ігорем були написані наукові роботи на тему «Юрисдикційні та неюрисдикційні способи захисту трудових прав працівника». Паралельно з навчанням розвивався в юридичній сфері, працюючи юристом в кримінальній та трудовій сферах права.

Громадська діяльність.

Після переїзду до Києва, Бєлов займає активну громадську позицію. Очолює Студентську Раду інституту, проводить чисельні спортивні та благодійні заходи. У 2015 році Ігор Бєлов виступив ініціатором і організатором увічнення пам'яті Ореста Квача - студента університету, добровольця батальйону «Айдар», загиблого в зоні АТО. Спільно зі студентами університету, викладачами, і матір'ю Ореста - Аллою Квач, провели вечір пам'яті, на якому була офіційно відкрита лекційна аудиторія імені Ореста Квача. Один з головних організаторів Благодійної Ярмарки «Збережи Майбутнє» яка визнана найяскравішим благодійним заходом року для студентів. У 2016-2017 роках, двічі ставав лауреатом премії від Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді в розвитку України.

Політична кар'єра.

Початок політичної кар'єри починається з політичної партії «Національний Корпус» на посаді керівника Київської Організації з політичного розвитку. Пізніше, Бєлов стає помічником Народного Депутата України Дмитра Лінько, починає формувати молодіжний напрямок в Радикальній партії Олега Ляшка. На Всеукраїнському з'їзді організації, Ігора було обрано головою Молодіжного Крила Радикальної Партії.

Молодіжне Крило Радикальної Партії.

Припартійна організація створена у 2016 році групою студентів - Марія Думіна, Максим Прокопець, Ельдар Рудомьотов, Микита Парамонов, Ілля Андрійчук, Євген Горкуша, Ігор Бєлов. Діяльність Всеукраїнської молодіжної громадської організації здійснюється на всій території України. Має понад 10 000 членів та прихильників організації по всій території України. Своєю стратегічною метою організація бачить сприяння залученню молоді до суспільно-політичного життя країни та її патріотичне виховання. У 2018 році названа найкращою припартійною молодіжною організацією в Україні.

Скандали.

Бєлов виступає організатором безлічі протестних і радикальних акцій. Влітку 2018 року, з великою кількістю активістів, влаштували акцію під будівлею Укравтодору з вимогою негайної відставки всього керівництва зазначеного органу. Пізніше, оприлюднивши таємні схеми з відмивання грошей в транспортній сфері, заблокували державний орган. Взимку 2018 року в засобах масової інформації з'являється новина про затримання та поміщення до слідчого ізолятору організоване злочинне угруповання, очолюване Бєловим, за вимагання коштів з підприємців.На наступний день НАБУ спростувало інформацію, але безліч ЗМІ відмовилися писати спростування, посилаючись на першоджерела. За відкритою інформацією Бєлов фігурант багатьох політичних кримінальних справ, перебуває у розшуку на території самопроголошеної республіки ЛНР.

Конфлікт з кандидатом в президенти України Вадимом Рабіновичем.

У 2018 році на екранах телевізора з'являється політичне шоу "Кандидат". Ще до початку відбору, до Бєлова почали звертатися представники політсили Вадима Рабиновича, пропонуючи йому участь в політичному шоу «Кандидат». За згоду йому пообіцяли вихід до фінальної частини проекту без кастингу, безкоштовне навчання в Стенфордському університеті і місце у прохідному списку на парламентських виборах. Натомість, Бєлов мав перетягнути в їх політичну силу весь молодіжний актив партії, разом з новими молодими депутатами місцевого рівня. Після публічних заяв про махінації у телепроекті, Вадим Рабінович почав спростовувати чутки, а Бєлова прозвав "наглым брехлом" та заявив - " После его лживой пиар-компании не доверим ему и подметать возле партии". У відповідь на висловлювання Рабіновича - Бєлов опублікував листування і дзвінки з людьми від яких надходили зазначені пропозиції.

Напади.

Після великого конфлікту з керівництвом партії БПП, спільно з військовими влаштували блокаду головного офісу президентської партії. Через невеликий проміжок часу Ігор Бєлов зазнав жорстокого нападу невідомих біля свого будинку, з криками «останнє попередження». Група молодих хлопців в масках, із застосуванням зброї, вчинила напад на Бєлова завдавши тілесних ушкоджень. Після зазначеного інциденту, Бєлов зробив заяву про продовження політичної діяльності, і через короткий проміжок часу, організував акції проти компанії монополіста «Нафтогаз», вимагаючи відставки керівництва, зменшення тарифів і повернення мільйонних премій.

Погляди.

Виступає за незалежну Україну, без впливу Росії та Європейських країн.

Особисте життя.

Неодружений. Не має дітей.


Примечание