Користувач:Serge Rode

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Всім доброго дня!

Мене звати Сергій, живу в Києві, цікавлюсь історією українського народу, трудових козаків-християн Київської Русі-України, людей вільної України і святої Русі, вільних людей по волі Божій, а не царській чи панській.

Багато сторінок нашої історії, історії земель і людей Київської Русі-України, історії Великої Європи і Великої Скіфії-Тартарії-Козакії-Росії на мою думку ще чекають на своїх дослідників і описувачів. Практично кожне село, місто і містечко, кожен район і область нашої Києво-Руської, Української Держави мають свою унікальну історію, яка потребує описання.

Серед проблем, які постають перед дослідниками і зокрема вікіпедистами, з якими я особисто не раз зустрічався - негласне табу на опис багатьох тем нашої непростої історії. Зокрема до сих пір існують проблеми в описі епохи знаходження земель Київської Русі-України у складі Царства Ординського (Військово-Ординської Держави Степу Безкрайнього, Військово-Ординської Держави Чингізідів), рання історія Війська Запорізького і українського козацтва (яке у 15-16 ст. зароджувалось на Київщині, Чернігівщині і Полтавщині, а лише потім перемістило свою столицю на Запоріжжя), історія земель Київської Русі-України у складі Російської імперії (Малоросія), історія Червоної Орди (Червоної Армії - така назва зокрема зустрічається у роботах Дмитра Донцова) і її Військово-Ординської Держави, Сполучених Радянських Держав (СРСР), її козаків (червоних козаків-комуняків) і її отаманів.

Історія червоного козацтва-комуняцтва вільної України і святої Русі у зв'язку з моєю родиною[ред. | ред. код]

Історія сім'ї мого прадіда, сім'ї червоних козаків-комуняків Бубликів з села Капустинці Яготинської району Київської області (Пирятинського повіту Полтавської губернії). Про історію таких людей як мої родичі на жаль не можна було повною мірою говорити за радянського часу - але і не завжди можна говорити до сих пір. Наслідки цієї політики винищення вільномислячого українського червоного козацтва, яка почалася ще з 1920х рр. відчуваються до сих пір. То від усіх вимагали вступати в партію, то вимагали забути, що вони козаки, а зараз вимагають забути, що вони червоні ((: