Користувач:Svetlanav25/Поверни моє кохання

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

«Поверни моє кохання» — українсько-російський мелодраматичний серіал виробництва кінокомпанії «Аксель-тайм продакшн».

Прем'єра відбулася 8 грудня 2014 році на українському телеканалі Інтер та 2 лютого 2015 році на російському телеканалі «Россия-1».

Серіал отримав Національну телевізійну премію «Телетріумф» 2014-2015.

Серіал добився успіху в Україні та Росії.

Сюжет

Юна і довірлива віолончелістка Віра майже одночасно знайомиться з двома абсолютно різними чоловіками: художником Владом і бізнесменом Антоном. Добродушний Влад - син і спадкоємець олігарха Сергія Орлова, на якого Влад з дитинства злий через те, що той кинув його мати. Але, головне, Влад звинувачує батька у самогубстві своєї коханої дівчини Олени. Амбіційний Антон - зять того ж Орлова, працює в компанії тестя і сподівається очолити її. Але саме Антону Віра віддає свою першу любов, навіть не підозрюючи, що він одружений. Віра чекає, коли Антон зробить їй пропозицію, але Антон зізнається Вірі, що у нього є дружина. Віра вражена, але вона так шалено закохана в Антона, що погоджується бути просто його коханкою.

Психічно неврівноважена дружина Антона - Ілона, дізнавшись про зраду чоловіка, б'є Віру так сильно, що калічить їй руку, через що Віра більше ніколи не зможе грати на віолончелі. Незабаром Віра дізнається, що вагітна від Антона, який кидає її. Віра народила,але лікар сказав,що дитина мертва,насправді це мати Ілони Тетяна Орлова сказала,так зробити,щоб дитину забрати і видати за дочку Ілони.

Віра і Антон розійшлися. Згодом Віра переїжає у інше місто, щоб лікувати свого батька і вдруге знайомиться з Владом. Вона вважає його токсичним і не бажає мати з ним ніякого діла, але обставини все міняють. Вона починає працювати у нього поваром. Влад закохується у Віру і хоче бути з нею, проте вона йому не вірить. Пройшов час Влад і Віра стали зустрічатися. Несподівано приїхав Антон,Влад почув розмову Віри і Антона та дізнався, що між ними був роман. Потім Віра вирішує розповісти про все батьку Влада Сергію Орлову, який заборонив їм зустрічатись. Влад і Віра розішлися,але згодом Влад стає пезидентом компанії і змушує Віру працювати у його компанії. Вони розуміють, що дуже сильно один одного кохать і ніхто не стане на їх шляху.Потім Віра дізнається, що її дочка жива і заберає її у Ілони.

Посилання

https://teletriumf.ua/news/ogolosheno-nominantiv-premiyi-teletriumf-2014-2015/ https://www.youtube.com/watch?v=LUW-me9jMWo https://www.kino-teatr.ru/kino/movie/ros/107396/annot/