Користувач:Technomall

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Інтернет-магазин побутової техніки Technomall

Як відомо час - це гроші. У сучасному світі у людей практично не залишається часу на відпочинок, що вже говорити про численні походи по магазинах побутової техніки. Інтернет-магазин побутової техніки "Technomall" допоможе заощадити ваш час і гроші, які ви зможете витратити на більш приємні справи. Інтернет-магазин побутової техніки Technomall - це новий проект, який вже зумів завоювати надійне місце на ринку побутової техніки. Завдяки своєму швидкому сервісу, якісної продукції і низькими цінами. Що стосується цінової політики, інтернет-магазин побутової техніки Technomall співпрацює з постачальниками безпосередньо, без посередників, цим і зумовлені низькі ціни в нашому магазині. Наш інтернет-магазин побутової техніки Technomall спеціалізуємося на таких групах товарів як: велика побутова техніка (плити комбіновані, плити електричні, плити газові; духові шафи; посудомийні машини; холодильники; морозильні камери; пральні машини), вбудована техніка (варильні поверхні газові, варильні поверхні електричні; вбудовувані духові шафи; посудомийні машини; витяжки кухонні; вбудовуються кавоварки; мікрохвильовки вбудовуються), дрібна побутова техніка (пилососи; чайники; кавоварки; кухонні комбайни; мікрохвильовки; соковижималки; Ломтерізки), сантехніка (мийки кухонні; змішувачі; фільтри для води ), а так само товари для дому та відпочинку. Ми пропонуємо товари таких світових виробників, як: INDESIT, ELECTROLUX, ZANUSSI, BOSCH, GORENJE, WHIRLPOOL, ARISTON, Teka, Pyramida, SIEMENS, AEG, Cata та інші. Доставка здійснюється в будні дні. При замовленні товару до 16:00, вам його доставлять на наступний день. Доставка по Києву безкоштовно. Відправка техніки в інші міста компанією "Ін-Тайм". Дешевше тільки безкоштовно!

Магазин Technomall працює з понеділка по суботу, з 9:00 до 19:00

Доставка товару здійснюється в будні дні. При замовленні товару до 16 00, вам його доставлять на наступний день.   Доставка по Києву на суму до 1.500 грн состовляет 50 грн. Доставка по Києву на суму від 1.500 грн безкоштовно. Відправка техніки в інші міста компанією "Ін-Тайм".

ПРАВИЛА КУПІВЛІ: Повернення або обмін товару здійснюється на протязі 14 днів з моменту отримання товару з наступних причин: - Вам доставили не той товар який Ви замовляли; - Товар виявився з браком або дефектом; - Товар в неробочому стані З інших причин товар обміну та поверненню не підлягає При поверненні, товар, всі комплектуючі та упаковка повинні мати товарний вигляд Ви можете замовити товар зателефонувавши або залишити свою заявку на наш ЕЛЕКТОН адресу

Контакти магазина TECHNOMALL
+38 (093) 08-04-874
+38 (098) 98-03-192
+38 (066) 668-5-664
e-mail: technomall@ukr.net
www.technomall.com.ua

Будемо раді вам допомогти.