Користувач:Vasylyna la/Чернетка

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

На основі отриманих знань та навичок під час навчань редагуванню Вікіпедії у Медіатеці, я б хотіла запровадити у Сенсотеці розповсюдження безкоштовних брошур, які б містили топ 20 лайфхаків (прийомів, правил, особливостей тощо) про редагування Вікіпедії. Наприклад, такі брошури могли б розміщуватися біля комп'ютерів, щоб читачі могли ознайомитися з цією інформацією і почерпнути для себе щось нове. В кінці брошури зазначалося б, що кому цікаво дізнатися детальніше про Вікіпедію, то він може звернутися до бібліотекаря, який надасть консультацію чи практично покаже як саме виконувати той чи інший прийом редагування.



ЦБС м. Львова для дорослих бібліотека-філія № 18 Сенсотека Бібліотеку було засновано 1952 р. - рішенням виконкому Львівської міської ради депутатів трудящих було організовано і відкрито бібліотеку для дорослих № 18 Ленінського раййону м. Львова.

Бібліотека знаходиться на вулиці Уласа Самчука, частина якої у Стрийському парку. Забудова розпочалась наприкінці XIX першій третині XX ст. Саму будівлю бібліотеки збудовано до Крайової виставки 1894 р. Сенсотеку засновано 2015 р. як спільний проект бібліотечної системи міста Львова та громадської організації "Інститут українських студій". У 2018 р. за підтримки управління культури ЛМР розпочато ремонт і реконструкцію будівлі бібліотеки за принципами універсального дизайну. Впроваджуються рішення, що дадуть змогу людям з інвалідністю, зокрема з порушенням опорно-рухового апарату та зору самостійно і комфортно пересуватися приміщенням.