Користувач:VillageLifebiz/Чернетка

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Village-Life.biz[ред. | ред. код]

Village-Life.biz (Все про життя в селі) - український новинний медіасайт інформаційної спрямованості. Посідає 38,479-те місце за відвідуваністю в Україні та 2,077,046-те у світі за даними SimilarWeb.

Історія[ред. | ред. код]

Сайт створено 27 травня 2022 року 24-річним програмістом Ігорем Страшнюком. Ідеєю для створення був перший проєкт "Penkivka-City" - це історія маленького села на Вінничині. Основна ціль якого полягала у розвитку села, як в інформаційному секторі, так і візуальному. Протягом року аудиторія то приходила, то відходила. На жаль, був період і без відвідувачів, так як основний контент охоплював межі одного с.Пеньківка. Проєкт остаточно було зупинено 2022-05-01. За рекомендацією друга був створений загальний проєкт "Все про життя в селі" , у якому описується вже не конкретне село, а усі села нашої красивої України.

Опис[ред. | ред. код]

Ми тут, щоб допомогти тим, хто шукає простіший спосіб життя у сільській місцевості, отримати уявлення про те, яким може бути це життя з перших вуст. Ми розповідаємо історії сільських жителів і ділимося тим, як вони знайшли свій рай, про що вони мріють, як вони починали, і як вони зробили свою землю такою, яку давно хотіли.

Це видання фокусується на висвітленні цікавих та корисних новин з сільської місцевості, на прикладах змін у громадянському суспільстві України. Серед ключових тем: малий та середній бізнес в селі, розвиток сільської місцевості, сільське господарство, розвиток села, довкілля, кулінарні рецепти, ландшафтний дизайн, громадські обговорення, економіка, проблеми села, саморозвиток, спорт в селі, основний стек - це сільський туризм та життя в селі, й багато іншого. Контент публікується як на сайті, так і в соцмережах.

Для додавання та оцінки постів і коментарів не потрібна реєстрація на сайті. Пости і коментарі можуть містити в собі текст, посилання та реакції у вигляді смайлів. Контент як створюється редакцією, так і копіюється ними з інших сайтів. Публікація контенту, запозиченого з певної низки сайтів, при цьому заборонена, щоб уникнути конфліктів з правовласниками.

Оцінки[ред. | ред. код]

Сайт видання протягом 2022 року в середньому відвідували 5.5 тис. користувачів щомісяця. 50 % читачів — із Києва, Львова, Полтави, Дніпропетровська та Вінниці. Половина аудиторії - це населення невеликих міст, СМТ та сіл. Додатково в нас є зарубіжна аудиторія : Європа (2.4 тис.), Америка (440), Азія (150), Океанія (22) та Африка (5).

Посилання[ред. | ред. код]

Офіційний сайт

У месенджерах Телеграм
У соціальних Мережах Instagram · Facebook · Pinterest Youtube