Користувач:Yahoo999

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Моє місто - Козятин! Активісти, які допомагають людям. Так називають волонтерів, які цілком безоплатно готові прийти на допомогу, працюючи у сиротинцях, притулках для дітей, школах-інтернатах і будинках престарілих. У США волонтерський рух надзвичайно популярний.

У вівторок, 22 травня, у Козятинському міському територіальному центрі з нагоди завершення першого навчального року в Університеті третього віку відбувся перший урочистий випуск. Випускниками Університету третього віку, навчального закладу для літніх людей, стали пенсіонери міста Козятина.

Зарплата українців у 16 разів менше, ніж у сусідів з ЄС. Про це повідомили у Федеральному статистичному відомстві Німеччини.Рекордсменом з оплати праці стала Бельгія, де година роботи коштує 39,30 євро (420 гривень), вона і очолила список. Не падати духом, не впадати у відчай, не опускати руки і не піддаватися паніці. Ось неповний список ознак, що характеризують оптимістів – людей, які легко та впевнено крокують по життю.

Сьогодні жінки все частіше скаржаться на те, що сучасним чоловікам не вистачає романтики та галантності. Вони, мовляв, зовсім забули про елементарні манери спілкування з дамами і належне ставлення до них. Та давайте задамо собі просте запитання: «А чи володію я тим набором якостей, щоб при зустрічі чоловік зрозумів, що має справу зі справжньою Леді? Чи я дійсно заслуговую на омріяне ставлення до себе?» Мало хто задумується над цим! Ми хочемо хорошого ставлення, прагнемо жити в світі ідеальних людей і гарних манер. А що ми, жінки, для цього робимо?