Лобач Тетяна Георгіївна

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Лобач Тетяна Георгіївна
Народилася8 січня 1974(1974-01-08)[1] (50 років)
Хмельницький, Українська РСР, СРСР[1]
Країна СРСР
 Україна
 Росія
Діяльністьдепутатка Державної думи Російської Федерації, політична діячка, підприємниця
Alma materЧНУ імені Юрія Федьковича (1996)
ЧленствоДержавна дума Федеральних зборів Російської Федерації VIII скликання
Посададепутат Державної Думи РФ[d]
ПартіяПартія регіонів (2014)[1] і Єдина Росія

Тетяна Георгіївна Лобач (нар. 8 січня 1974, Хмельницький, Хмельницька область, УРСР, СРСР) — українська і російська політична діячка. Депутатка та віцеспікерка Законодавчих зборів Севастополя у 2019—2021 роках, депутатка Державної думи VIII скликання з 2021 року.

Через вторгнення Росії в Україну перебуває під міжнародними санкціями Євросоюзу, США, Великої Британії та інших країн[2].

Біографія

[ред. | ред. код]

Тетяна Лобач народилася 8 січня 1974 року в Хмельницькому.

Освіта

[ред. | ред. код]

У 1996 році закінчила географічний факультет Чернівецький державний університет ім. Ю. Федьковича. У 2006 році закінчила навчання в Центрі довузівської, післядипломної та магістерської підготовки Тернопільського державного університету за спеціальністю «менеджмент організацій», кваліфікація — «менеджер-економіст».

У лютому 2016 року з відзнакою закінчила магістратуру Російської академії народного господарства і державної служби при Президентові Російської Федерації за напрямом підготовки «Державне і муніципальне управління».

Політична діяльність

[ред. | ред. код]

У 2000 році Лобач стала директором приватного підприємства «Тетянин мис». Засідала в IV і V скликаннях Балаклавської районної Ради, у 2010—2011 роках була заступником голови Балаклавської районної адміністрації з економічних питань. У 2011—2014 роках очолювала Балаклавську районну раду VI скликання.

До 2014 — член Партії регіонів[3], після анексії Криму — член партії Єдина Росія. У вересні 2019 року її обрали депутаткою Законодавчих Зборів Севастополя II скликання, вона стала віцеспікеркою.

Особисте життя

[ред. | ред. код]

Лобач є кандидаткою у майстри спорту з плавання, грає у великий теніс. Вона заміжня, виховує сина.

Примітки

[ред. | ред. код]
  1. а б в https://tass.ru/encyclopedia/person/lobach-tatyana-georgievna
  2. PEP: Лобач Татьяна Георгиевна, Государственная Дума, депутат, заместитель председателя комитета по туризму и развитию туристической инфраструктуры. rupep.org (рос.). Архів оригіналу за 3 січня 2023. Процитовано 3 січня 2023.
  3. Севастопольская Партия регионов самоликвидируется, а в горсовете будет фракция «Российский Севастополь»