Обговорення:Джим Грицюк

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Когутяк Зенко у темі «Проблема із зображенням» 14 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Залишено Ця стаття — колишній кандидат на вилучення, що була залишена.

Пояснення причин і відповідне обговорення ви можете знайти на сторінці Вікіпедія:Статті-кандидати на вилучення/3 грудня 2012.

Повторне виставлення статті на вилучення без ґрунтовних підстав для перегляду попереднього рішення може вважатися порушенням ВП:НДА.

Транскрипція англомовних назв

[ред. код]

Є проблеми з транскрипцією північноамериканських назв: обов'язково виправлю...--лк 15:25, 11 вересня 2009 (UTC)Відповісти


Проблема із зображенням

[ред. код]

Фото, яке Ви помістили, це те саме, котре подав я в посилках. Проте неправильно подано Вами, котрий саме Грицюк: він другий зліва у першому ряду. Чомусь Ви вказуєте на когось іншого. Будь ласка, перевірте знову...Крім цього, Вам зображення виключать, якщо правильно не подаватимете деталі в ліцензії: уже є попередження! Може, задовольнилися б Ви по-простому посилкою на сайт, якщо не розв'яжетесь із ліцензією.--лк 23:48, 13 вересня 2009 (UTC)Відповісти

  • Пане Леве, Дуже дякуююю, за поправку, а то не догледів (маю звичку призбиранні матеріалів по певній особі залишати їх на роб.столі, але на біду ще й туди накидав фото й матеріалів по Оресту Кіндрачуку тому серед глибокої ночі, чи мож в предсонному стані сприйняв фото Кіндрачука з схожим гаківником та й підписав як Грицюка - звиняйте біс(тю сон) попутав. Та ще й замучений був рисканням по інтернету, через тоті Петрові участі в двох командах за сезон.
  • А що стосується ліцензії на фото, ще пораджусь з NісК (були моменти коли він помагав витягнути ліцензії), якщо не вдасться. попробую ще зробити по тотій команді статтю, мож вони тоді розм'якнуть, тай дадуть дозвіл (хоча б під сумлінне використання) -0 бо то покищо реально єдине фото цієї людини в інтернеті (ще є в книжечці, але там таки дерти буде ще проблематично, та й не любив видирати сторінки з книжок в школі, та й тутка не буду).
  • А мож зробити чорнобілий офорт, змальований з то-тих фото - благо художників кілька маю на друкарні (чого їм без діла вештатися), як гадаєте??? (бо не хотілося б без малюнків на сторінці, й так з 2-3 англійських абзаців начинку сотворив, ще б гарного фантика й цукерка б вийшла).
  • Пане Леве, маю до Вас прохання, мені таки трохи важко через океани та континенти копати в архівах (там не завжди пускають) чи доступних файлах інтернету, подекуди й часу обмаль. Нам би з Вами ще знайти якогось молодого канадійського українця, щоб помагав в цьому питанні (дві голови добре - а три ще ліпше, та й кооперація в деяких питаннях суспільних чи медійних - хороша сила. До речі я тут рискаючи по інтернету надибав на прізвище Тревор Грицюк - [1] -хокейний суддя з Саскачевану (Саскатун - звідки й родом цей Грицюк), а ще запримітив що він пописує різні дописи (як би на него вийти, й чи він розуміє й підторимує українську громаду).
  • А ще маю до Вас на перспективу дууууже велике прохання й пропозицію - в нас тутечки на Прикарпатті зародилися 2-і команди гаківників десь зо 5 років тому, й по троху розгрібаючи з самих низів - стали на ноги (навіть льодові арени побудували, яких тут зроду не було). Самі розумієте без історії та традицій важко навіть на емоційному рівні вести ті справи, хоча хлопаки беручкі й справи в них ладяться. Та от вони троха раніш звернулися до мене з пропозицією, знайти можливість зорганізувати один або декілька постійних виставкових турніри (з фінансами у них - для їх потреб вистачає - ну не бекгеми ж там грають - а фанати гаківки). Але ми всі стикнулися з проблемою. не має підкого проводити ці турніри, не має ІМЕНІ, бо всі совкові й постсовкові гаківники були не з наших країв, та й то деякі більш запроданці, а ніж українці - хіба що татарин Ширяєв чи мордвин Степанищев, руский Богданов як патріоти українського гокею (але вони все рівно київські). Я рискав, різне пробував та окрім кількох прізвищ-родоводу так й не вирахував, тут видко потребується контакт на особистісному рівні з самими українськими громадами - ну туди в мене руки вже не досягают, а через політиків-продажних не роблю - бо зроблять на копійку (деколи й на зле), а вимагають потім останні майтки.
  • Так от маю до Вас прохання-пропозицію (якщо маєте час та бажання) - чи могли б Ви найти серед вихідців українських сімей - колись відомих гаківників в НХЛ чи АХЛ чиї родичі би були родом з Прикарпаття (особливо м.Калуш та м.Станиславів). В нас під це навіть муніципальні зусилля будуть заточені (починаючи від мерів закінчуючи простими підприємцями), теж саме й по фігуристам (з цими ж коріннями - ну хоч би одного).

Формується спортивний рух та суспільна свідомість - а Прикладу не має з кого брати (а особливо діткам).