Обговорення:Замахи на Фіделя Кастро

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: 78.51.164.12 у темі «МАРГІНАЛЬНІ теорії» 7 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

МАРГІНАЛЬНІ теорії

[ред. код]

Достовірно невідомо - скільки дійсно було замахів, а скільки інсценувань самого Кастро та його охорони. Точнісенько так само як у Сталіна та Єжова-Берії - скрізь «змови», «замахи», «агенти закордонних розвідок» та «вороги народу» — за кожним кутом.

З одного боку - ці міфи слугували цілі ще більше «закрутити гайки» в країні. Куба за єзуїта-комуніста Кастро стала тоталітарною тюрмою для кубинців та наркоколонією сім'ї Кастро. Звідти вигадані держпропагандою та КДБ легенди-міфи та всіляка совково-російська маргінальна «література» про це.

А по-друге: після розвалу Совка світовій громадськості нарешті стало відомо, що охорона Кастро здійснювала таємні «замовлення» свого хозяїна - накази вбивати конкурентів та своїх вчорашніх поплічників. Тому старому вбивці та параноїку і марились всіляки змови та замахи на нього.--78.51.164.12 22:07, 27 листопада 2016 (UTC)Відповісти

Самореклама, піар

[ред. код]

Кастро вважається майстром самореклами та піару.- див.Німецька хвиля: Фідель Кастро - життя і смерть останнього вождя.

Без ДЖЕРЕЛ

[ред. код]

"Один з охоронців" стверджує (іспанською звичайно), а єдине посилання в статті чомусь на невідомого поляка ще й польською мовою. А як нащот верифікації джерел?