Обговорення:Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Aleksandr Grigoryev 10 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Стаття написана для ділових гуру спеціалізованих у комунальному сервісі і виключно для них. Для пересічних громадян список осіб, що входить до ради є невідомим, а завдання комісії не є детально розяснена и виглядає ніби зписане з офіційної постанови (можна просто звернутися на посилання, навіщо передруковувати?).

Дані у наступних реченнях незрозуміло звідки взяті і як ними користуватися. "Нацкомпослуг регулює близько 89% ринку водопостачання та водовідведення та близько 96% ринку теплової енергії. Зокрема, за оцінками Нацкомпослуг, у сфері водопостачання та водовідведення Комісія регулює близько 130 ліцензіата, а у сфері теплової енергії — близько 270 ліцензіата."

"Графік особистого прийому громадян" виглядає ніби комісія має намір користуватися у своїх цілях для повідомлення громадян, що дещо дискридетує і комісію і вікіпедію.

Незрозумілим залишається, як комісія є часткою державної структури в практичному сенсі - немає належних прикладів і порівнянь. Aleksandr Grigoryev (обговорення) 13:26, 23 жовтня 2013 (UTC)Відповісти