Обговорення:Олександра Каштанова

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Олександра Каштанова - молода російська актриса, композитор і співачка.

Біографія[ред. код]

Олександра Каштанова народилася 22 липня 1995 року. Дівчина з невеликого села бакали, яке знаходиться недалеко від міста Уфа в Башкортостані, зараз живе в Москві. З дитинства Саша був активною дитиною. Ще в дитячому садку дівчина закохалася в спів. Батьки віддали свою дочку фахівцям, з якими вона вивчала вокал і музику. У школі Саша почала захоплюватися тенісом, де навіть отримала звання CMC. Отримавши середню освіту, дівчина вступила в Гнесінскій коледж на спеціальність вокал. Закінчила його у 2015 році. У 2017 році закінчила драматичну школу німецького Сидакова за напрямом акторської майстерності.

Дитинство і юність[ред. код]

Батько Анатолій – професійний спортсмен. Він з дитинства привчав доньку, що вона повинна мати характер спортсмена. В результаті дівчина досягла успіху в тенісі, ставши кандидатом спорту, і має звання в легкій атлетиці. Обставини схилялися до того, що Саша вибере спортивну доріжку, але вона привела Каштанову до стін Академії Гнессіна. Пізніше, будучи підлітком, Саша побачила оголошення про день відкритих дверей і попросила батька поїхати. Олександра не потрапила на факультет академічного співу, а вступила до коледжу в академії.

Кар'єрний ріст[ред. код]

Фільмографія Олександри починається в 2017 році. Після закінчення коледжу почала шукати роботу на кастингах. Потім молоду актрису запросили зіграти дочку героїні Олену Захарову в комедії «Як повернути чоловіка за 30 днів», де актриса змогла проявити свої таланти. Після цієї ролі для неї нічого не з'явилося, але нарешті її помітив режисер Дмитро Магонов, який якраз шукав співочу актрису. Це була скромна роль співачки-наркоманки в серіалі "Барс".

Наступною роботою у 2018 році Олександри був міні-серіал «Жіноча версія. Внучка дідуся»... У фільмі Каштанова зіграла Олену Бон. У 2019 році актриса брала участь відразу в трьох проектах. Спершу дівчина знялася у фільмі «Єдина радість». Після, у фільмах "Бари" і "Наречена Комдива". Далі вже досвідчену актрису запросили на головну роль в міні-серіалі «Котячий будинок». Фільм Олексія Кареліна. Після епізоду в детективній мелодрамі «Теорема Піфагора» Каштанова знову отримала головну роль, зігравши вчительку дитячого будинку Марію Соболєву в проекті Сергія Щербіна «Мій улюблений друг».

У 2020 році телеканал "Росія 1" випустив продовження серіалу "Наречена Комдіви", у якому Каштанова брала участь.

Особисте життя[ред. код]

Про особисте життя актриси відомо небагато. Каштанова не з тих, хто ділиться подробицями зі ЗМІ і шанувальниками. Відомо лише, що Каштанова не була заміжня і не має дітей. На своїй сторінці в Instagram Саша публікує фотографії з відпочинку і робочих моментів .Вона веде здоровий спосіб життя, що помітно на її фото у купальниках та нижній білизні. За знаком зодіаку, вона рак. Зріст актриси становить 164 см.

Олександра Каштанова в даний час[ред. код]

Зараз актриса продовжує розвивати свою кар'єру в кіно і вдосконалює свій вокал. Каштанова знялася у фільмах «Готель Фенікс» і «Котячий будинок». Прем'єра запланована на 2021 рік.

Фільмографія[ред. код]

• 2017 — «Як повернути чоловіка за 30 днів» • 2019 — «Єдина радість» • 2019 — «Жіноча версія. Дідова внучка» • 2020 — «Котячий будинок» • 2020 — «Наречена Комдива» • 2021 — «Кримінальний лікар» • 2021 — «Готель Фенікс» • 2021 — «Мій улюблений друг» • 2021 — «Таємниця Ліліт»