Обговорення:Піддубний Іван Максимович

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Lola Rennt у темі «Місце народження» 9 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Його вага спершу була в кінці його кар'єри 130 кг. Horu.16.09.2010 у 9:20 А також є трохи дивні дані які я виправлю. У статті пише що він народився у Красенівці а у картці особи що у Богодухівці І тим більше батьківські об'єкти місця народження сучасні. Horu 16.09.2010 у 9:23

{{Захоплююсь Піддубним}}

Місце народження[ред. код]

В якій країні народився Піддубний? Lola Rennt (обговорення) 11:46, 4 серпня 2014 (UTC)Відповісти

В Російській імперії. Мені цікаво звідки взялися данні, що у Піддубного було громадянство УНР. Можна отримати джерело?

Громадянство Івана Максимовича Піддубного[ред. код]

Іван Максимович Піддубний був громадянином України. Знайдеш паспорт і подивишся - він сам там це написав (образа вилучена). І взагалі він був українцем по національності, можеш зробити тест ДНК. До всіх інших доказів, Іван Максимович Піддубний - це потомок козаків, що кажете навіть ви, росіяни, а козаки - це тільки українці. А майже всі інші папірці на, цю тему, ніякої історичної цінності не мають тому, що написати можна що завгодно. Те ж саме стосується і інших українських питань - судіть по факту, а не по сумнівним записам. Україна - це Україна і більша територія Росії належала Україні і ми вам це ще раз доведемо ділом.

Цитата[ред. код]

Не заперечую факту, що Піддубний – українець, але дуже цікаво, звідки взялася ця цитата зi статтi - «Я — український борець. Їм і залишуся», якщо у двох джерелах до неї йдеться лише, що він вважав себе українцем, а в третьому він називає себе російським борцем, а не українським?