Обговорення:Сковорода від А до Я

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Пані Людмила у темі «Вилучення статті» 1 рік тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Залишено Ця стаття — колишній кандидат на вилучення, що була залишена.

Пояснення причин і відповідне обговорення ви можете знайти на сторінці Вікіпедія:Статті-кандидати на вилучення/3 липня 2022.

Повторне виставлення статті на вилучення без ґрунтовних підстав для перегляду попереднього рішення може вважатися порушенням ВП:НДА.

Вилучення статті

[ред. код]

Шановна громадо! Я прошу обговорення питання вилучення статті Сковорода від А до Я. Вона не може бути вилучена тому що, по-перше, книга Сковорода від А до Я є знаковою для України, оскільки присвячена популяризації творчості видатного філософа, музей якого знищили російські загарбники, а 300-річчя якого стане знаковою подією не тільки в Україні; по-друге, є піонерською в питаннях популяризації творчості Сковороди, оскільки адресована дітям від 8 до 12 років, а також стане в пригоді тим дорослим, які працюють з дітьми цього віку, по-третє, видання має енциклопедичний характер та здійснене провідним науковцем, визнаним дослідником життя і творчості Сковороди, відомим літературознавцем Леонідом Ушкаловим. Крім того, книга стала переможцем ХХІ Всеукраїнського рейтингу «Книжка року-2019» у номінації Дитяче свято серед пізнавальних і розвиваючих книг. Про це додана інформація у статтю. Звертаю вашу увагу на той факт, що наклад книги 2000 екземплярів і в продажу її немає майже ні в одному інтернет-магазині.

--Пані Людмила (обговорення) 20:57, 12 липня 2022 (UTC)Відповісти