Обговорення:Стельмах Дмитро Миколайович

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Залишено Ця стаття — колишній кандидат на вилучення, що була залишена.

Пояснення причин і відповідне обговорення ви можете знайти на сторінці Вікіпедія:Статті-кандидати на вилучення/22_лютого_2023.

Повторне виставлення статті на вилучення без ґрунтовних підстав для перегляду попереднього рішення може вважатися порушенням ВП:НДА.

Про важливість створеної сторінки[ред. код]

Вікісторінка "Стельмах Дмитро Миколайович" була створена з метою залишити в історичній пам'яті українців ім'я ще одного видатного захисника Незалежности. Дмитро Стельмах є безперечно важливою особистістю для міста Кривого Рогу Дніпропетровської области, оскільки він усе своє життя працював на добробут згаданого міста на відомому підприємстві "АрселорМіттал Кривий Ріг", а також віддав своє життя на фронті, прикриваючи побратимів, у російсько-українській війні, за що був нагороджений орденом "За заслуги перед містом" III ступеня (посмертно). Він має і відзнаку командувача військ оперативного командування "Схід" (2022). --Katrya20 (обговорення) 17:18, 23 лютого 2023 (UTC)Відповісти

Складна ситуація із сайтом "Історія Кривого Рогу"[ред. код]

8 лютого 2023 року на сайті "Історія Кривого Рогу", що керується виданням "Перший Криворізький", журналісткою Марією Пунтус було опубліковано статтю "До останнього вірний військовій присязі: під Бахмутом загинув Дмитро Стельмах". Але ми хочемо зауважити, що створена нами стаття у Вікіпедії "Стельмах Дмитро Миколайович" аж ніяк не є плагіатом згаданої статті Марії Пунтус. Адже ця Вікісторінка була написана за майже 3 місяці (15 листопада 2022 року) до публікації статті Марії Пунтус. Водночас текст на сайті "Історія Кривого Рогу" було створено на основі нашого тексту у Вікіпедії, але з додаванням певної інформації, отриманої зі слів безпосередньо дружини Дмитра Миколайовича Стельмаха. Відповідно це ЇХНЄ ВИДАННЯ СКОПІЮВАЛО ІНФОРМАЦІЮ З НАШОЇ ВІКІСТОРІНКИ, а не ми зплагіатили їхній контент!!! До нашої ж статті у Вікіпедії було додано лише невелика кількість інформації зі статті Марії Пунтус, і ці речення відмічено міткою "Джерело". Уся інша інформація, подана в нашій статті у Вікіпедії, була написана на основі інших публікацій в Інтернеті, посилання на які також є на самій сторінці "Стельмах Дмитро Миколайович". Отже, була здійснена певна добровільна взаємодія між нашою Вікісторінкою та статтею журналістки Марії Пунтус.

P. S. Ми не засуджуємо Марію Пунтус за копіювання написаної нами статті, адже Вікіпедія є вільною енциклопедією, що може використовуватися будь-ким (якщо, звичайно, не брати до уваги акти вандалізму). --Katrya20 (обговорення) 17:37, 23 лютого 2023 (UTC)Відповісти