Обговорення:Циркова спілка Кобзова

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Bulakhovskyi 10 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Я вважаю, що статтю не треба вилучати з декількох причин. По-перше - Цирова спілка Кобзова - це єдина організація в Україні, яка займається розвитком цього мистетва не тільки в Україні, а й за кордоном. Багато українських артистів завдяки праці організації завоювали багато нагород в других країнах. По-друге організація займається Благодійністю і активно приймає участь у громадській діяльності України, турбується за долю ветеранів та знедолених діток. Ця спілка кожного дня та місяця створює щось нове. Тому людина, яка цікавиться і небайдужа до цирку ( а це майже кожна друга людина), має право знати історію та бути інформованою.

Тим більше, стаття не має реклами та написана за правилами Енциклопедії. Тільки інформація та хронологія. Якщо будуть зауваження, ми залюбки виправим.

Дякую за розуміння.

Якщо людям треба, то вони знайдуть на вашому сайті. --Bulakhovskyi (обговорення) 09:59, 10 серпня 2013 (UTC)Відповісти
По-перше це не реклама, а інформативна стаття. Сайту спілки не існує. По-друге Вікіпедія - це енциклопедія, і такого роду організація має право на існування. Якщо так міркувать, то кожна друга стаття в Вікіпедії теж має свою офіційну сторінку, тому що в наш час - це є норма. 21:00, 10 серпня 2013
Залишено Ця стаття — колишній кандидат на вилучення, що була залишена.

Пояснення причин і відповідне обговорення ви можете знайти на сторінці Вікіпедія:Статті-кандидати на вилучення/10 серпня 2013.

Повторне виставлення статті на вилучення без ґрунтовних підстав для перегляду попереднього рішення може вважатися порушенням ВП:НДА.