Обговорення:Ярема Віталій Григорович

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Обговорення розділу:

Цікаві факти[ред. код]

Це перший Генеральний прокурор України, який в минулому був працівником міліції і жодного дня не працював у прокуратурі.
Заперечую: Це зовсім не перший генеральний прокурор, який до цього працював у міліції. Наприклад: Генерал -майор податкової міліції - Святослав Піскун, до свого першого призначення Генеральним прокурором 06 липня 2002 року, жодного дня не працював у прокуратурі.

  1. ПЕРЕНАПРАВЛЕННЯ [[1]]

Пропозиція: видалити із розділу: "Цікаві факти", як неперевірене твердження.

Статки Даниленка[ред. код]


Аргументи проти: Журналіське розслідування не стосується особи - персонажа цієї статті! Це, в кращому випадку є статками людини, яка колись була одним із 8 заступників Яреми. Факти переходу Даниленка слідом за Яремою з одної роботи на іншу у 2014 році, жодним чином не свідчать про те, що Даниленко, який є генералом міліції і має самостійну службову кар'єру є, за твердженням автора, "людиною Яреми". Заяви Яреми про те, що його заступник став жертвою «цілеспрямованої кампанії» свідченням того, що Генпрокурор скоріше захищав честь відомства, тож цю фразу не можна поміщати у розділ "Статки Даниленка"

Пропозиція: видалити абзац. Можливо варто оприлюднити ці факти у статті: Анатолій Даниленко.

Бездіяльність щодо злочинів проти «Майдану»[ред. код]


Аргументи проти: Аргументація на кшталт: "Окремі журналісти звинувачують" - не є гідною до стандартів Вікіпедії, потрібно вказати а) які саме журналісти звинувачують і дати посилання на них б)звинувачувати в Україні можна виключно в рамках судового розслідування, журналісти ж, які проводили свої розслідування, і в результаті цих дій викрили причетність якихось посадових осіб до неправомірних дій або бездіяльності повинні принаймні оприлюднювати і вдповідно аргументувати ці розслідування. Посилання на такі розслідування має містити цей розділ.
Генпрокурор діяв правомірно видаючі доручення діючим слідчим Генпрокуратури щодо розлідування злочинів, в тому числі слідчому Рибці - факт не гідний даного розділу. Таких доручень, вочовидь прокурор дає десятками -щоденно
Міжнародна дорадча група Ради Європи не оприлюднювала подбіного звіту, на нього немає жодних посилань ані в цьому розділі статті ані в мережі Інтернет
Пропозиція: видалити абзац