Обговорення:Opel Corsa D

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: 85.176.129.231 у темі «Вигадки ZZZico, дезинформація» 11 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Шаблони та зауваження

[ред. код]
  • Жодного джерела. А єдине "посилання" на начебто Autobild.De - веде в нікуди. Ясно, що пан-автор ZZZico це джерело не читав, бо окрім російської інших мов не знає.
  • Безліч непотрібної реклами, інформативної «води» - про усякі третьорозрядні цяцки, типа "оригінальної обивки салону", тощо. - ВІКІПЕДІЯ ЦЕ НЕ РЕКЛАМА!
  • Жаргонізми, «мова попси і блатняка» у нібито технічно освічченого(?) автора (for Ex.: «заряджена» модель)
  • НЕДОСТАНІСТЬ технічної ІНФОРМАЦІЇ або відверта ДЕЗА. Наприклад про мотори. Бензинових моторів в дійсності не «три», як вказав пан ZZZico, а більш ніж в 4 рази більше. Пане-авторе! Або пішіть про те, що знаєте навірняка (як наприклад про Ладу-Калину або Таврію-Запорожця), або дивіться Авторитені Джерела!

Статтю треба переробити.--85.176.149.205 23:08, 6 липня 2013 (UTC)Відповісти

Вигадки ZZZico, дезинформація

[ред. код]

«Електронна начинка Corsa включає: адаптивні галогенові фари, що змінюють кут і силу освітлення в залежності від швидкості і кута повороту керма, навігаційна система, CD-плеєр з можливістю відтворення MP3, підключенням по Bluetooth мобільних телефонів наступних поколінь з голосовим управлінням.» — скажіть ZZZico, це ваші власні вигадки, чи десь почули?--85.176.129.231 14:32, 7 липня 2013 (UTC)Відповісти