Обговорення Вікіпедії:Проєкт:Тернопільщина/Оцінки

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Зміни визначення за важливістю[ред. код]

Відмічаю всіх учасників проєкту MaryankoD, Angelinaroshen, Микола Василечко, Buran, Spudei, Roman Borecskij, Тарас Самборський, Гордій Віталій, Herald63, Максим Стоялов, Andriansmoke і Andrii Gladii. Скликаю вас всіх, оскільки я вважаю що потрібно оновити таблицю важливості статті, від 2012 року відбулося багато чого, багато й нових статей, до яких треба поставити шаблон й оцінити. Отже, ось поки що мій шаблон, тут ще не включені персоналії і їхні оцінки, можете також запропонувати як би ви поставили за важливістю щось. Прохання висловитися до понеділка, тоді я і внесу зміни в основну сторінку й визначу важливість статті проєкту.

Схема градації важливості статей про Тернопільщину
Оцінка

Найвища

Висока

Середня

Низька

Населені пункти Область, райони, міста Селища міського типу, села, отг і тг Хутори й ліквідовані населені пункти Ні
Пам'ятки Архітектури національного значення, пам'ятки природи Архітектури місцевого значення Релікти та ендеміки Решту пам'яток, які не мають статусу переліченого лівіше.
Органи місцевого
самоврядування
Обласна рада, ода Районі ради, рда Міські ради Сільрада й ліквідовані органи місцевого самоврядування.
Людина Важливі історичні фігури для області, всесвітньо відомий уродженець Голова ОДА, РДА, міськради (чинний і колишній), відомі уродженці в Україні Голова сільради й староста села (чинний і колишній), депутати. Уродженець Тернопільщини, відомий в межах області, або району.

--Vitaliy1500 (обговорення) 11:31, 14 вересня 2022 (UTC)[відповісти]

P.S. Змінив розташування за бажанням Миколи Василечко