Обговорення користувача:ВікіПЕДист/Красногор Олексій та критерії значимості (17.08.2011—17.08.2011)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення_користувача:ВікіПЕДист/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення_користувача:ВікіПЕДист

Красногор Олексій та критерії значимості

[ред. код]

Коли створюєте статті про людей, значимість яких неоднозначна, треба додавати якомога більше посилань на авторитетні джерела (посилання чи перелік статей, де особа згадувалася), а також перелік усіх нагород чи відзнак, які здобула особа. До того ж, треба писати якомога об'єктивніше, без зазіхань на рекламу. Усе це підвищує шанси того, що статтю не номінують на вилучення, бо якщо вже така стаття потрапляє в номінацію — її найчастіше вилучають.

У випадку із Красногором, схоже, що особа ця «широковідома у вузьких колах» київських рок-музикантів, хоча б через студію «Сквозняк рекордз». Але бракує офіційної інформації про цю студію, де вона знаходиться, хто на ній записувався, які здобутки мають гурти, яких продюсує Красногор. Брак такої інформації ускладнює процес перевірки значимості особи іншими вікіпедистами.

Якби, наприклад, була стаття Obsession in Silence, яка розкрила б значимість гурту, то той факт, що Сквозняк продюсував цей гурт робить значимим і його як продюсера. --Α.Μακυχα 12:23, 17 серпня 2011 (UTC)Відповісти