Обговорення користувача:Ліонкінг/Допоможіть із шаблонами, будь ласка (14.07.2010—14.07.2010)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення_користувача:Ліонкінг/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення_користувача:Ліонкінг

Допоможіть із шаблонами, будь ласка

[ред. код]

Доброго дня! Нещодавно у мою статтю Сплінтер (Черепашки Ніндзя) поставили шаблон {{Статті, з яких нема посилань}} поясніть, будь ласка, як вирішити цю проблему. І після того, як проблема буде вирішена, шаблон можна видалити самостійно, чи його видалить той хто його поставив.

І ще одне запитання. Коли я редагував статтю Знак якості (телепередача) я знайшов там два шаблони {{стиль}} {{вікіфікувати}} Я додав туди багато нової інформації. Будь ласка, перегляньте цю статтю і видаліть шаблони, якщо вони не потрібні.

Зразу ж спасибі за відповідь! З повагою, Волков Михайло Левович 10:48, 14 липня 2010 (UTC)Відповісти

Доброго дня.
  1. Вам необхідно все ж таки відформатувати Ваші статті, використовуючі вікі-розмітку, тобто вікіфікувавши сам текст статті. Це надасть змогу, щоб з певних слів в тексті Вашої статті можна було перейти на інші статті. Раджу Вам прочитати Вікіпедія:Як редагувати статтю, а якщо мало часу, то почитайте хоча б це. За допомогою цих пояснень Ви зможете вікіфікувати Вашу статтю.
  2. Якщо проблема вирішена, то можна її і самому видалити, якщо в Вас немає сумніву в тому, що проблема вирішена. Але якщо Ви не впевнені, що вирішили проблему, то краще зверніться до когось (принаймні першим часом) і коли Вам пояснять, чи правильно все зроблено, то надалі Ви вже й самі зможете прибирати цей шаблон, або навіть і не буде потребі в проставлянні цього шаблону, якщо Ви навчитесь вікіфікувати статтю.
  3. Щодо стилю. Стиль написання статей у вікіпедії - енциклопедичний. Тобто треба чітко регламентуватися енциклопедичним стилем. Раджу почитати Вікіпедія:Стиль, коли буде час.
P.S. Ви можете спробувати зробити те, що я Вам написав, а я ввечері можу перевірити те що Ви зробили, поправити Вас і показати проблемні моменти. З повагою, --Ліонкінг 11:12, 14 липня 2010 (UTC)Відповісти