Обговорення користувача:Сергій Бойко/Допоможи ) (10.03.2011—11.03.2011)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Троянець у темі «Допоможи:)» 13 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення_користувача:Сергій Бойко/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення_користувача:Сергій Бойко

Допоможи:)

[ред. код]

Привіт, я просто вже не знаю куди і до кого звертатись — по-перше дякую за підтримку в обговоренні статті на вилучення про художника Шаленного А по-друге — допоможи будь ласка, у вікі розібралась та не досконало, чому мою статтю так активно банять? і того користувача що розмістив мою статтю на обговорення про видалення в особистому арсеналі знааачно гірші статтті про зовсім не відомих людей, без посилань на джерела та той же самий гугл нічого конкретного на них не шукає…чому він так яро хоче видалити мою статті, і його ще й підтримують? Що мені взагалі робити?? і до кого звертатись? Vita Popova

Добрий день. Будь ласка, заспокойтеся — нічого непоправного не відбувається — навіть якщо справа дійде по вилучення статті нині, то можна буде спробувати відновити статтю за кілька років, коли Микита збільшить свій доробок, стане більш популярним і відомим. В будь-якому випадку, не сприймате це так близько до серця. Окрім того, ще є 5 днів, щоб спробувати змінити ситуацію зараз. Що варто зробити для цього:
  • звернути більшу увагу на ті роботи художника, про які ви вже написали — у нього є серія картин «Самотність» і «Бидло-ренесанс» — чудово, де їх могла побачити громадськість ? Десь же вони виставлялися на огляд і там, напевно, були сотні чи навіть тисячі глядачів. Про ці виставки теж варто написати.
  • звернути увагу на інші роботи, які, можуть і зараз перебувати там, де їх щодня можуть побачити тисячі людей: наприклад, картини художників інколи виставляються у залах метро чи інших громадських місцях. Є такі роботи ? Де вони зараз знаходяться ?
  • можна спробувати розмістити кілька фото робіт художника у самій статті. Можливо, ви можете спитати дозвіл на це у Микити.
Троянець 20:29, 11 березня 2011 (UTC)Відповісти
Величезне дякую)) спробую розширити статтю картинами, та інфою про виставки) просто у того користувача що мене банить, безліч статей по три речення, взагалі без авторитетних джерел, і люди якісь викладачі Львівських ВУЗів, або тим чи іншім чином торкаються цих вузів... Та художнику впринципі без вікі "не хлодно не жарко", просто хотілось щоб українська вікі мала таку інфу, але ще є російськ та англійська, просто відношення дуже дивне Vita Popova
На це можна подивитися з іншого боку: завдяки небайдужості інших стаття про Микиту потрапила в епіцентр уваги і зараз за тиждень її перегляне більше користувачів, аніж побачили б її за рік-два у випадку, коли б стаття пройшла непоміченою.
Троянець 21:12, 11 березня 2011 (UTC)Відповісти