Обговорення користувача:2A02:2378:1018:670A:74AF:511F:BDED:CECA

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

щодо об'єктивності діяльності Матері Терези

[ред. код]

Вітаю! дякую за коментар!

Перш за все, у своїй книзі «Місіонерська позиція» Крістофер Гітченс розповідає про інтерв’ю на камеру з Матір’ю Терезою, де безпосередньо вона згадувала, як сказала пацієнту, який страждав від болю під час останніх мук раку: «Ти страждаєш, як Христос на хресті. Отже, Ісус, мабуть, цілує тебе. " Більше того, під час візиту до Вашингтона у 1981 році знову сама казала: «Я вважаю, що для бідних дуже красиво прийняти свою долю, розділити її зі страстями Христа. Я думаю, що страждання бідних дуже допомагають світу. Люди.". Тобто ці висловлювання чітко демонструють її толерантність до страждання.

По-друге, у 2008 році ХЕМЛІ ГОНСАЛЕС протягом двох місяців працював волонтером в одному з будинків Матері Терези для бідних у Калькутті. надалі його цитата : "Я був шокований, виявивши жахливу недбалість, якою працює ця благодійна організація, що прямо суперечить загальному розумінню громадськістю їхньої роботи. Працівники промивали голки під водою з-під крана, а потім використовували їх повторно. Ліки та інші життєво важливі предмети зберігалися місяцями поспіль, термін придатності закінчувався, і все ще епізодично застосовувалися пацієнтам. Волонтери з незначною підготовкою або без неї виконували небезпечну роботу з пацієнтами з дуже заразними випадками туберкульозу та іншими небезпечними для життя хворобами. Особи, які керували благодійною організацією, відмовилися прийняти та впровадити медичне обладнання та обладнання, яке б безпечно автоматизувало процеси та рятувало життя. Після подальшого розслідування та дослідження я зрозумів, що всі події, свідком яких я був, були не чим іншим, як систематичним порушенням прав людини та фінансовою аферою величезних кримінальних масштабів. Жодного разу за свою шістдесятирічну історію ця організація, Місіонери милосердя, не повідомляла про загальну суму коштів, зібраних нею у вигляді пожертв, який відсоток використовується для адміністрування, чи куди було використано решту і як. Перебіжчики та незалежні журналісти назвали цифру з моменту заснування благодійної організації понад 1 мільярд доларів (і продовжує рости). Зараз місія управляє понад 700 будинками в більш ніж 100 країнах і утримує в середньому 4000 працівників, незважаючи на те, що постійно не надає статистичні дані про ефективність їхньої роботи."

по- третє, У 1994 році британський медичний журнал «Ланцет» повідомив , що ліків у її центрах мало, і що пацієнти не отримували нічого близького до лікування, необхідного для полегшення болю.

Підсумовуючи, у нас є цитати, які підтверджують, що Мати Тереза підтримувала страждання у госпісах. А також не одне джерело, включаючи очевидців, які відвідували госпіси, , а також журналістькі видання, вказують на умови, які об'єктивно є тими, які спричиняють біль та страждання. Суб'єктивних поглядів щодо переможця на Нацвідборі не маю. Щиро бажаю перемоги, однак інформація щодо особи повинна бути висвітлена об'єктивно. --Holodniy (обговорення) 12:28, 18 лютого 2024 (UTC)Відповісти


Це сторінка обговорення анонімного користувача, який ще не зареєструвався або не скористався зареєстрованим обліковим записом.

Тому ми вимушені використовувати IP-адресу для його ідентифікації. Одна IP-адреса може використовуватись кількома користувачами. Якщо ви — анонімний користувач і вважаєте, що отримали коментарі, адресовані не вам, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть до системи, щоб у майбутньому уникнути можливої плутанини з іншими анонімними користувачами.