Обговорення користувача:Lorry/Перелік античних театрів і цирків (06.07.2011—07.07.2011)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення_користувача:Lorry/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення_користувача:Lorry

Перелік античних театрів і цирків[ред. код]

Ціную Ваші зусилля і знання. А головне потуги потягти в УкрВікі те, за що навряд чи хтось інший візьметься, але плутати Хорватію зі Словенію ?!. --IgorTurzh 18:01, 6 липня 2011 . (UTC)

Мої вітання, пане IgorTurzh. Плутанина викликана звертаннями до старих джерел 25-35 річної давнини та поспіхом при створені тексту( буває, що женусь за натхненням, роблю помилки). Я не знімаю з себе також і провини за неточності і в написанні деяких географічних назв, викликаних різними перекладами ( наприклад, Пула - Пола ). Але не я перекладав - не я й відповідаю. В джерелах, які я використовував, є відмінності від сучасних назв. Якщо це не важко, виправте усе, що вважаєте доцільним( до Вас нема жодних претензій ). Свідчу свою пошану усьому, що ви робите для української вікі.

--Lorry 04:59, 7 липня 2011 (UTC)Відповісти

Дякую навзаєм. Я теж дуже ціную Ваш внесок, пишіть і надалі, будь ласка, в УкрВікі. Просто мені було неприємно стикнутися з такою неточністю. І я прошу вибачити мені, якщо в чомусь мої слова були неприємними для Вас. За можливості намагатимусь уточнювати інформацію і у Ваших статтях. Насправді подеколи і я роблю страшні «ляпи» :-( :-) --IgorTurzh 08:06, 7 липня 2011 (UTC)Відповісти

Образи не було і спершу, я досить загартована особа - щодо претензій чи критики, сприймаю не все. Конструктивна критика ображає пихатих, я не з ними. Ваше звертання - покажчик, що статті читають і вимагають якості.

Здається, ми з вами «трударі», пихатість нам ні до чого. А якість - бажана. Нам прємніше відшукати нову цікаву тему і розробити, подати її в УкрВікі. Це робить діяльність більш вартою, а працю - суспільно корисною. До того ж отримані знання слід оприлюднити. Надаю Вам право виправляти й надалі мої неприємні неточності, помилки, невдалі рядки. Аби не безпідставні щодо мене звинувачення у вандалізмі, я б і надалі працював анонімно, еле не менш відповідально. Ціную Вашу чемність і поважаю Вашу працю на користь нашої вікі. Мої побажання міцного здоров'я і наснаги. --Lorry 09:16, 7 липня 2011 (UTC)Відповісти