Обговорення користувача:Pavlo Shevelo/Прохання допомогти новачку (02.05.2011—02.05.2011)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення_користувача:Pavlo Shevelo/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення_користувача:Pavlo Shevelo

Прохання допомогти новачку

[ред. код]

Доброго дня.В мене виникло запитання:я створила сторінку про українського діяча, тобто долучилась до учасників проекту Тиждень Перших визвольних змагань.Але біля посилання на цю статтю в Вікіпедії не виставився значок "Виконано".Такі позначки виставляються автоматично чи адміністраторами? — Це написав, але не підписав, користувач Marya-ja (обговореннявнесок).

Доброго дня (радше вечора) :)
Позначка «Виконано» виставляється не автоматично, а будь-ким з учасників проекту і адміністратори не мають до того жодного стосунку (якщо одночасно не є учасниками того ж проекту).
Однією (але чи не найсуттєвішою причиною) такої "неавтоматичності" є необхідність пересвідчитися у досягненні певного рівня якості створеної статті, а не лише її наявності як такої.
Наприклад, щодо статті Грудницький Олександр Григорович (здогадуюсь, що Вам йшлося саме про неї) вказану позначку поставив користувач Дмитро Ломоносов, але перед тим він істотно покращив якість тексту щодо так званої вікіфікації.
Принагідно вважаю за доцільне зазначити, що навіть попри вже здійснене покращення є підстави вважати, що позначку було поставлено передчасно, адже наразі текст статті є точною копією тексту зі джерела, що є принаймні сумнівним щодо авторських прав.
--pavlosh ҉ 20:46, 2 травня 2011 (UTC)Відповісти