Обговорення користувача:See-Saw Itch/Параноя (16.03.2009—16.03.2009)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: See-Saw Itch у темі «Параноя» 15 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення_користувача:See-Saw_Itch/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення_користувача:See-Saw_Itch

Параноя[ред. код]

Ще одна порада - відкрито і чесно працювати. Ось я працюю над N проектами. В одному - "Гірнича енциклопедія" - близько 150 учасників. В іншому "Аналітично-інформаційний журнал "Схід"" - понад 1000 авторів. З усіма творчо контачу. Конфліктів практично немає. Тому що є творча співпраця. Ми не намагаємося "вбити" якийсь матеріал будь-що. Просто якщо щось не підходить - обговорюємо і здійснюємо шляхи його переробки, вдосконалення. У Вас же, на жаль, спосіб роботи інший - намагання будь-що вбити якусь статтю. Ось Ви замовляєте райдеру вбивство цієї статті (не вдається зараз - вбийте згодом). Він обіцяє вам заопікуватися цим. Чи це порядно? Водночас від КОНКРЕТИКИ у обговорення статті Ви втекли. Від діалогу відмовилися і перейшли на "замовні" технології. І Ви думаєте що така поведінка нормальна? Пропонував і пропоную - у відкритому режимі дообговорити вади статті, які залишилися (все, що Ви раніше говорили і аргументували я відкорегував). Крок за кроком спокійно "відшліфувати" статтю. Тут і надалі - не генерувати майбутні конфлікти, не планувати війн (замах на статтю - це війна). Найкраще вирішення питань і проблем - шляхетний діалог. Аргументи. Логіка. Повага. А не змова... Білецький В. С.

Користувачу ;See-Saw Itch! На сторінці Райдера ось Ваше обережне "замовлення" на видалення статті, потім - згода райдера заопікуватися тим - і Ваша позитивна на те реакція:

якби була гарантія, що ту статтю таки вилучать…— See-Saw Itch 14:25, 16 березня 2009 (UTC)Відповісти

Потім згода райдера зайнятися цією справою:

Пане це Вікіпедія, те чого не роблять самокритичні та скромні аматори роблять нахабні та самозакохані профани. ...цю рано чи пізно можна буде видалити. Я б за цим простежив. --Рейдер з нікчемного лісу 14:31, 16 березня 2009 (UTC)Відповісти

І нарешті Ваша схвальна реакція:

Ну, добре, переконали.... See-Saw Itch 14:46, 16 березня 2009 (UTC)Відповісти

Думаю за таку поведінку дійсно треба вибачатися (без особливих шансів, що таке вибачення приймуть).

А те, що два професора подивляться на ваші дії - так дійсно подивляться (як, доречі і інші) - за те, щоб дивитися в Україні (як і де-інде в цивілізованому світі) не вибачаються. Можливо ви щось сплутали. Білецький В. С.