Обговорення користувача:MaryankoD/Пропозиція (11.11.2009—11.11.2009)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення_користувача:Tomahiv/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення_користувача:Tomahiv

Пропозиція[ред. код]

  • Шановний Tomahiv, маю до Вас пропозицію, разом з одним польським вікі-знайомим взявся поправити історичну помилку в описі історії одного поселення на Тернопіллі, а згодом знайшли справжню міжнаціональну провокацію, яку після невеличкої полеміки [1] та кількох фактів вдалося виправити, навіть в ПОЛЬСЬКІй вікіпедії (за що вдячний саме вікі-знайомому Rembecki).
  • Але тепер потребую Вашої допомоги чи сприяння, щоб дізнатися більше інформації про тоті події в селі Великий Ходачків та записати їх, щоб упередити можливі «танці на костях» наших сполітизованих та спаплюжених журналістів (яким уже поодинокі провокатори закинули цю інформацію), адже в Польщі вже зо два роки маніпулюють деякими видуманими даними саме по цій трагедії.
  • Дуже Вас прохаю, якщо не вдасться якимсь чином знаходити інформацію, порадьте з ким ще звязатися. Починаю задіювати своїх знайомих, але з Франека, таки дальше, а ніж з Тернополя. А там слід якісно попрацювати, бо паплюжників українсько-польського порозуміння доволі багато, лишень вишукують якісь моменти заради постійних ворожнеч!!!
  • По сім зичу творчих успіхів!!! --Когутяк Зенко 14:56, 11 листопада 2009 (UTC) Слава УКРАЇНІ!!!Відповісти
Вибачте, на даний момент нічим не можу зарадити. У мене самого є подібне питання стосовно села Криниця (Монастириський район). В Тернополі я би хміг вирішити це питання. Але позаяк фізично зараз знаходжуся у Львові, безпосереднього контакту з потрібними людьми встановити не можу. Як навідаюся у файне місто, то обов'язково запитаю про Ходчаків і Криницю. Даруйте, --Tomahiv 22:51, 11 листопада 2009 (UTC)Відповісти