Обговорення користувача:Yelysavet/подяка та інше (15.03.2011—15.03.2011)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Когутяк Зенко у темі «подяка та інше» 13 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення_користувача:Dolyn/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення_користувача:Dolyn

подяка та інше

[ред. код]
  • Вікі-побратиме, Gvozdetе, щиро вдячний за поправляння моїх блудів в декотрих статтях. Буду вдячний, якщо й надалі приглядатимете/тимеш.
  • А от щодо «мусульманців» поспішилисте, адже то є таке певне поняття і в ружних культурах воно впроваджувалося віддавна. На теренах України ще відоме з козачих часів (коли доводилося так називати добровільних чи примусових перешиванців, що попадали в кримчаківський полон й переймали їх звичаї та віру), так, з часом, це поняття потроху забулося (бо мусульмани здебільшого християнізувалися:), але це не відміняє самої суті. Так само склалося в наших братів - півленних словян й це поняття в них та їх культурі дуже глибоко засіло. Зрештою навіть сусід наш захланний й то розділяє цей феномен перетікання національного в чуже суспільне (через релігію та бюрократію:). Зрештою, я не проти якоїсь іншої назви-відповідника - тому, поки-що, вписав таку варіацію (аби не займало зараз час), а потім коли пристану писати інші статті і уже в цьому напрямку - то опісля порад вікі-товариства та відштовхуючись від уже відомих (чи призабутих) форм виведемо гуртом необхідний відповідник.
  • Ще раз вдячний за розуміння та поправляння - зичу успіхів та гараздів! --Когутяк Зенко 22:48, 15 березня 2011 (UTC) Слава Україні!!!Відповісти