Обговорення користувача:Yevhen/Пропозиції (31.05.2008—01.06.2008)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення_користувача:Yevhen/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення_користувача:Yevhen

Пропозиції[ред. код]

Будь ласка, передивіться Каталонці, я ж гляну Ваші статті. Разом ми могли б створити статті про з географії Каталонії (міста і т.д.), а може, і Іспанії в цілому ? Чи взятись навіть за створення Порталу «Іспанія» ?

--Turzh 18:43, 31 травня 2008 (UTC)Відповісти

Як писав, щодо вичитки - ОК. Я подивлюся "Каталонців", а ти - "Каталонію". Щодо Іспанії ... я іспанської не знаю (лише каталанську :) - так сталося), і якоїсь особливої цікавості до Іспанії не відчуваю. Мені більше цікава франкофонія, Польща, Румунія / Молдова ... А що ти думаєш з приводу створення порталу "Каталонія" ?
Просто відіслати на Історія Каталонії було б мало, то я написав у Каталонії коротко історію — дивись. До цього ж історичного розділу, включно звичайно, продивився статтю, переважно виправляв оформлення з написанням подвійно-потрійних назв, додав окситанський шаблон. Виправляй і доповнюй, будь ласка, цей історичний розділ. ////// З приводу окремого порталу, може, все-таки, Іспанія, бо я якраз у захваті саме від Іспанії, а заразом уже Португалії, Галісії та Каталонії. Чи може Пірінеї або Романський портал (тобто плюс Італія, Франція і таке інше, окремий східно-романський, точніше Румунія і Молодова уже є)--Turzh 13:47, 1 червня 2008 (UTC)Відповісти
Супер ! За історію - дякую. З приводу порталу : а чому б і не "Романський портал" ? Я - за, як на мене непогана ідея.