Обговорення користувачки:Lumpia/Вітаю з почесним титулом! (15.01.2011—16.01.2011)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Когутяк Зенко у темі «Вітаю з почесним титулом!» 13 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення_користувача:Lumpia/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення_користувача:Lumpia

Вітаю з почесним титулом![ред. код]

Наснаги в роботі і творчості! І зокрема в процесі творення вікі! Ще раз подяка вам і Олексію Якубіну за допомогу з залом!--Звірі 18:39, 15 січня 2011 (UTC)Відповісти

Приєднююсь до вітання й зичу успіхів та гараздів.
Маленька порада, якщо капелюшок Вам виявиться завеликим чи замали:
  • Якщо він буде трішки завеликим, то скористайтеся тясмою, себто пришийте дві тясми з внутрішньої строни округлості, ми рекомендуємо виткані чи сплетені вузенькі пасма тясми (на сувенірних ринках в чернвіецьких чи франківських ткаль можна віднайти) особливо файно пасують з китичками - та треба вибирати до смаку та кольору.
  • Якщо ж капелюшок виявився замалим (розмір чи пів-розміру) то радимо намочити його «криси» та «низ ободу» в воді на пів-днини чи навіть добу, а потім вийняти й одразу натягнути на округлу поверхню, що на 0,5-1см більша в радіусі ободу (послуговуються мисками, банєками та іншими металічними ємкостями). Згодом поставити на сонце - бажано прямі проміння, аби висох капелюшок, але не намагайтеся одразу його знімати - він має постояти так зо дві доби (а також коли не носитимете довший час - варто на день-два ставити його в таку-попередню форму) - за тиждень-два уже збереже/зафіксує набуту\розтягнуту форму.
  • Якщо ж капелюшок буде на Вас значно малий (чи дужжжж завеликий) - подаруйте його Родичам, а мені дастеся знати - відправлю Вам иншого (кілько вже майстри не вгадають так з дизайном, бо се минулорічні варіації та й ми намагаємося лише індивідуальні варіанти давати - без штамповки).
Ще раз, гараздів Вам та успіхів! --Когутяк Зенко 00:15, 16 січня 2011 (UTC) шануймося!Відповісти