Основні публічні журнали

Перейти до навігації Перейти до пошуку

Комбінований показ журналів Вікіпедії. Ви можете відфільтрувати результати за типом журналу, іменем користувача (враховується регістр) або зазначеною сторінкою (також враховується регістр).

Журнали
  • 12:42, 14 грудня 2023 Iryna Vovk обговорення внесок створив сторінку Імміграція до Німеччини (Створена сторінка: '''Імміграція до Німеччини''' Імміграція до Німеччини, як у сучасних кордонах країни, так і в численних політичних утвореннях, що їй передували, відбувалася протягом усієї історії країни. Сьогодні Німеччина є однією з найпопулярніших країн призначення...)
  • 12:40, 14 грудня 2023 Iryna Vovk обговорення внесок створив сторінку Угорці в Німеччині (Створена сторінка: '''Угорці в Німеччині''' У Німеччині проживає близько 207 000 угорців[1]. Угорці емігрували до Німеччини з часів Середньовіччя. Однак їхня кількість продовжує зростати підвищеними темпами після закінчення Першої світової війни. Сьогодні близько 75% цього н...)
  • 12:36, 14 грудня 2023 Iryna Vovk обговорення внесок створив сторінку Німці Угорщини (Створена сторінка: '''Німці Угорщини '''Німецькі угорці (нім. Ungarndeutsche, угор. magyarországi németek) - німецькомовна меншина Угорщини, яку іноді також називають дунайськими швабами (нім. Donauschwaben, угор. dunai svábok), багато з яких називають себе "шведами" на власному швабському діалекті. В Уг...)
  • 12:33, 14 грудня 2023 Iryna Vovk обговорення внесок створив сторінку Відносини між Німеччиною та Угорщиною (Створена сторінка: '''Відносини між Німеччиною та Угорщиною ''' Німеччина та Угорщина є членами Європейського Союзу, НАТО, ОЕСР, ОБСЄ, Ради Європи та Світової організації торгівлі. Німеччина має посольство в Будапешті. Угорщина має посольство в Берліні, два генеральних ко...) Мітка: перше редагування
  • 12:21, 14 грудня 2023 Обліковий запис для Iryna Vovk обговорення внесок було створено