Файл:Багатонаціональне українсько-американське командно-штабного навчання «Rapid Trident – 2018» (29528520317).jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(960 × 960 пікселів, розмір файлу: 129 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис

3 вересня, на базі Міжнародного центра миротворчості та безпеки Національної академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулось відкриття багатонаціонального українсько-американського командно-штабного навчання із залученням військ «Rapid Trident – 2018». У церемонії взяли участь особовий склад та командири контингентів всіх країн-учасниць навчання, співкерівники навчання від України – генерал-майор Едуард Москальов від Сполучених Штатів Америки – полковник Тім Клівленд, представники державних органів країн-співкерівників та учасників навчання. —Ці навчання є унікальною можливістю для всіх командирів перевірити боєздатність своїх підрозділів, відпрацювати тактику дій спільно на одній території, — сказав співкерівник навчань з американського боку полковник Тім Клівленд. Також він додав, що це дуже велика можливість для країн союзників та партнерів попрацювати з українською стороною, передавати досвід і вчитися самим. Цьогорічний «Репід Трайдент - 2018» є наймасштабнішим спільним сухопутним навчанням підрозділів Збройних Сил України, інших військових формувань України (Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України та Управління Державної охорони) та військових підрозділів іноземних держав. У ньому беруть участь військові підрозділи 10 країн-членів НАТО та 4 країн – партнерів НАТО, всього – 14 країн, а саме – Україна, США, Азербайджан, Болгарія, Велика Британія, Грузія, Данія, Канада, Литва, Молдова, Німеччина, Румунія, Польща, Туреччина. Також у цьогорічному «Репід Трайдент-2018» беруть участь військовослужбовці багатонаціональної Литовсько-Польсько-Української бригади імені великого гетьмана Костянтина Острозького. До навчання залучено понад 350 одиниць техніки 2200 тис. військовослужбовців, які тренуються на Яворівському військовому полігоні. Навчання триватимуть 2 тижні (до 15 вересня включно) та складатимуться з двох фаз - командно-штабної та польової. За цей час українські військові та їх колеги з країн – партнерів відпрацюють низку завдань як бойового, так і логістичного та гуманітарного характеру.

Важливою особливістю навчання є те, що з українського боку переважну частину учасників складають військовослужбовці однієї із механізованих бригад Сухопутних військ Збройних Сил України, які мають безпосередній і зовсім нещодавній  досвід бойових дій у найгарячіших місцях району проведення Антитерористичної операції та операції Об’єднаних сил на території Донецької та Луганської областей. 

Проведення «Репід Трайдент – 2018» стане ще одним важливим кроком з посилення спроможності Збройних Сил України та інших військових формувань до вирішення завдань із захисту держави та збереження її територіальної цілісності. Цьому сприятиме подальше поглиблення тактичної та оперативно-тактичної сумісності української армії зі збройними силами країн-партнерів, що є необхідною передумовою ефективності спільних дій як у випадку відбиття збройної агресії, так і під час операцій миротворчого та стабілізаційного характеру в складі коаліційних сил. — США беруть участь у цих навчаннях через те, що ми підтримуємо суверенітет і територіальну цілісність України. Ми міцніші коли ми діємо разом – це істинна, як для військових так і всього громадянського суспільства , — зазначила Посол США в Україні Марі Йованович.

Об’єднаний прес-центр Rapid Trident – 2018
Час створення
Джерело Багатонаціональне українсько-американське командно-штабного навчання «Rapid Trident – 2018»
Автор Ministry of Defense of Ukraine

Ліцензування

w:uk:Creative Commons
зазначення авторства поширення на тих же умовах
Цей файл доступний на умовах ліцензії Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic
Ви можете вільно:
  • ділитися – копіювати, поширювати і передавати твір
  • модифікувати – переробляти твір
При дотриманні таких умов:
  • зазначення авторства – Ви повинні вказати авторство, надати посилання на ліцензію і вказати, чи якісь зміни було внесено до оригінального твору. Ви можете зробити це в будь-який розсудливий спосіб, але так, щоб він жодним чином не натякав на те, наче ліцензіар підтримує Вас чи Ваш спосіб використання твору.
  • поширення на тих же умовах – Якщо ви змінюєте, перетворюєте або створюєте іншу похідну роботу на основі цього твору, ви можете поширювати отриманий у результаті твір тільки на умовах такої ж або сумісної ліцензії.
Це зображення початково було завантажене користувачем Ministry of Defense of Ukraine на Flickr за посиланням https://flickr.com/photos/140624011@N02/29528520317. 30 грудня 2018 його переглянув робот FlickreviewR 2 і підтвердив, що зображення ліцензоване згідно з умовами cc-by-sa-2.0.

30 грудня 2018

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

Якесь значення без елемента на сайті Вікідані

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний19:16, 30 грудня 2018Мініатюра для версії від 19:16, 30 грудня 2018960 × 960 (129 КБ)TmTransferred from Flickr via #flickr2commons

Така сторінка використовує цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Метадані