Файл:Президент Петро Порошенко на церемонії випуску Харківського університету Повітряних Сил ім. Івана Кожедуба (27774786542).jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(3185 × 2123 пікселів, розмір файлу: 1016 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис

В рамках відвідин університету, Главі держави були продемонстровані польоти бойової авіаційної техніки та зразки техніки.

В урочистому заході також взяли участь Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак, начальник Генерального штабу ЗС України генерал армії України Віктор Муженко, посадові особи оборонного відомства та Збройних Сил України.

Президент Петро Порошенко присвоїв Харківському університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба статус національного. Глава держави підписав відповідний Указ. Під час участі в урочистій церемонії вручення дипломів випускникам університету Президент наголосив на вагомих результатах діяльності викладацького колективу закладу та високо оцінив внесок у підготовку фахівців для Повітряних Сил України, подвиги випускників навчального закладу. "У загальній системі підготовки та виховання майбутнього офіцера вдалося гармонічно поєднати багаторічні традиції університету, сучасні новаторські підходи до навчання офіцерів-льотчиків та потужну навчально-матеріальну базу",- сказав Петро Порошенко. Президент зазначив, що Харківський університет протягом багатьох років випускав добре підготовлені та освічені кадри, які з честю виконують свій конституційний обов’язок та дотримуються присяги. Глава держави нагадав, що більше 200 військових Повітряних Сил відзначені державними нагородами за особисту мужність та героїзм. На жаль, 28 випускників університету загинули в зоні АТО. Присутні вшанували пам'ять загиблих. Глава держави привітав Університет з черговим випуском офіцерів-льотчиків, побажавши нових звершень в справі підготовки військових кадрів для українського війська. Петро Порошенко вручив дипломи з відзнакою та золоті медалі найкращим випускникам.

Президент також вручив бойовий прапор Харківському національному університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба.
Час створення
Джерело Президент Петро Порошенко на церемонії випуску Харківського університету Повітряних Сил ім. Івана Кожедуба
Автор Ministry of Defense of Ukraine

Ліцензування

w:uk:Creative Commons
зазначення авторства поширення на тих же умовах
Цей файл доступний на умовах ліцензії Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic
Ви можете вільно:
  • ділитися – копіювати, поширювати і передавати твір
  • модифікувати – переробляти твір
При дотриманні таких умов:
  • зазначення авторства – Ви повинні вказати авторство, надати посилання на ліцензію і вказати, чи якісь зміни було внесено до оригінального твору. Ви можете зробити це в будь-який розсудливий спосіб, але так, щоб він жодним чином не натякав на те, наче ліцензіар підтримує Вас чи Ваш спосіб використання твору.
  • поширення на тих же умовах – Якщо ви змінюєте, перетворюєте або створюєте іншу похідну роботу на основі цього твору, ви можете поширювати отриманий у результаті твір тільки на умовах такої ж або сумісної ліцензії.
Це зображення початково було завантажене користувачем Ministry of Defense of Ukraine на Flickr за посиланням https://flickr.com/photos/140624011@N02/27774786542. 22 листопада 2016 його переглянув робот FlickreviewR і підтвердив, що зображення ліцензоване згідно з умовами cc-by-sa-2.0.

22 листопада 2016

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

Якесь значення без елемента на сайті Вікідані

Nikon D4S англійська

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний21:25, 22 листопада 2016Мініатюра для версії від 21:25, 22 листопада 20163185 × 2123 (1016 КБ)Dura-AceTransferred from Flickr via Flickr2Commons

Така сторінка використовує цей файл:

Метадані