Файл:Marc Allégret & André Gide - 1920.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(1764 × 1335 пікселів, розмір файлу: 296 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.
Опис Marc Allégret & André Gide in 1920, by Lady Ottoline Morrell (1873-1938). See source website for additional information.
Час створення (UTC)
Джерело
Автор


Це відредаговане зображення, тобто одержане цифровою обробкою з оригіналу. Зміни: cropped ; recadré. Початкове зображення знаходиться тут: William Butler Yeats, Marc Allégret, André Gide by Lady Ottoline Morrell.jpg. Відредагував Octave.H.


Це зображення (чи мультимедійний файл) перебуває в суспільному надбанні у всьому світі через те, що термін охорони закінчився (минуло 70 років з дня смерті автора або з моменту першої публікації).
Public domain

Автор помер у 1938 році, тому ця робота перебуває у суспільному надбанні у країнах і територіях, де авторське право охороняється протягом життя автора та 80 років після того або менше.


Ви також мусите включити позначку про суспільне надбання США, аби пояснити чому ця робота є у суспільному надбанні у США. Зауважте, що деякі країни мають термін дії авторського права довший за 80 років: у Мексиці 100-річний термін, у Джамайці 95-річний термін. Це зображення не є у суспільному надбанні у цих країнах, ба більше ці країни не визнають правило коротшого терміну.
Таким чином, ця репродукція також перебуває в суспільному надбанні. Це стосується репродукцій, створених у США (див. справу Bridgeman Art Library v. Corel Corp.), Німеччині та багатьох інших країнах.

Журнал завантажень локального файлу

This image is a derivative work of the following images:

Uploaded with derivativeFX

Оттолайн Моррелл  (1873–1938)  wikidata:Q467787
 
Оттолайн Моррелл
Альтернативні імена
Birth name: Ottoline Violet Anne Cavendish-Bentinck; Lady Ottoline Violet Anne Cavendish-Bentinck Morrell; Ottoline Violet Anne Cavendish-Bentinck Morrell; Ottoline Violet Anne Cavendish-Bentinck, Lady Morrell; Lady Ottoline Violet Anne Morrell; Ottoline Morrell; Lady Ottoline (Anne Violet) Morrell
Опис British художниця, аристократка, фотографка та письменниця
Дата народження/смерті 16 червня 1873 Редагувати інформацію у Вікіданих 21 квітня 1938 Редагувати інформацію у Вікіданих
Місце народження/смерті Танбридж-Уельс Лондон
Місце творчості
Нормативний контроль
creator QS:P170,Q467787

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний11:07, 8 серпня 2011Мініатюра для версії від 11:07, 8 серпня 20111764 × 1335 (296 КБ)Octave.H{{Information |Description=Marc Allégret & André Gide in 1920, by Lady Ottoline Morrell (1873-1938). See source website for additional information. |Source=*File:William_Butler_Yeats,_Marc_Allégret,_André_Gide_by_Lady_Ottoline_Morrell.jpg |Date=

Така сторінка використовує цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Метадані