Шаблон:Clear2

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
(Перенаправлено з Шаблон:Clr2)
Перейти до навігації Перейти до пошуку
{{i}} Документація шаблону[перегляд] [редагувати] [історія] [очистити кеш]

Цей шаблон використовує ту же властивість CSS, що й {{clear}}, але має додаткову властивість float для розташування з лівого або правого боку сторінки, тож цей шаблон може вставляти невидимий розрив, вказуючи, що розташовуваний елемент повинно бути поміщено в його положення.

Цей шаблон робить так, щоби елемент розташовувався під вищим елементом, роблячи наявний вміст завершеним у максимальній ширині стовпчиків, і дозволяючи уникати протікання елементу поруч із вищим елементом, що робить марний пропуск піж елементом та краєм сторінки.

Використання

[ред. код]
{{clear2}}
{{clear2|left}}
{{clear2|right}}

TemplateData

[ред. код]
Це документація TemplateData для шаблону Clear2, яка використовується Візуальним редактором та іншими інструментами.

Робить елемент розташованим під вищим елементом, щоби зробити наявний вміст завершеним у максимальній ширині стовпчиків. Може бути використовуваним для запобігання протікання елементу поруч із вищим елементом, щоби вміст не виглядав великою порожньою зоною на краю сторінки.

Параметри шаблону[Управління TemplateData]

Для цього шаблону краще внутрішнє форматування параметрів.

ПараметрОписТипСтатус
Бік1

З якого боку очищати; може бути «left», «right» або «both» (або «none», але це рівнозначне не застосуванню цього шаблону взагалі). «both» має точно такий же ефект, як і Шаблон:Clear, тож цей шаблон стає цікавим лише коли значенням є «left» або «right».

Короткий текстнеобов'язковий

Див. також

[ред. код]