Шаблон:Clear2/документація

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Цей шаблон використовує ту же властивість CSS, що й {{clear}}, але має додаткову властивість float для розташування з лівого або правого боку сторінки, тож цей шаблон може вставляти невидимий розрив, вказуючи, що розташовуваний елемент повинно бути поміщено в його положення.

Цей шаблон робить так, щоби елемент розташовувався під вищим елементом, роблячи наявний вміст завершеним у максимальній ширині стовпчиків, і дозволяючи уникати протікання елементу поруч із вищим елементом, що робить марний пропуск піж елементом та краєм сторінки.

Використання

[ред. код]
{{clear2}}
{{clear2|left}}
{{clear2|right}}

TemplateData

[ред. код]
Це документація TemplateData для шаблону Clear2, яка використовується Візуальним редактором та іншими інструментами.

Робить елемент розташованим під вищим елементом, щоби зробити наявний вміст завершеним у максимальній ширині стовпчиків. Може бути використовуваним для запобігання протікання елементу поруч із вищим елементом, щоби вміст не виглядав великою порожньою зоною на краю сторінки.

Параметри шаблону

Для цього шаблону краще внутрішнє форматування параметрів.

ПараметрОписТипСтатус
Бік1

З якого боку очищати; може бути «left», «right» або «both» (або «none», але це рівнозначне не застосуванню цього шаблону взагалі). «both» має точно такий же ефект, як і Шаблон:Clear, тож цей шаблон стає цікавим лише коли значенням є «left» або «right».

Короткий текстнеобов'язковий

Див. також

[ред. код]