Помилка доступу

Перейти до навігації Перейти до пошуку

У Вас нема дозволу на створення цієї сторінки з таких причин:

  • Ви намагаєтесь завантажити файл із назвою, що є безглузда. Будь ласка, спробуйте підібрати якусь більш змістовну назву ) Фільтр сприймає теперішню назву як надто стандартну та неінформативну. Будь ласка, поверніться назад і виберіть більш вдалу назву файлу. Краще, щоб назва файлу описувала його вміст. Приклади вдалих назв:
    Ок «City of London skyline from London City Hall — Oct 2008.jpg»
    Ок «KDE Kicker config screenshot.png»
    Ок «Бондарівське болото повалене дерево.jpg»
    Ок «Пам'ятник В. Г. Короленку в Житомирі.jpg»
    Приклади поганих назв:
    Не ок «Image01.png»
    Не ок «Joe.jpg»
    Не ок «DSC00001.JPG»
    Не ок «30996951316264l.jpg»
    Якщо у Вас є підстави для завантаження файлу саме під цією назвою, Ви завантажуєте нову версію файлу з цією назвою, або Ви впевнені, що назва файлу коректна, зверніться до адміністраторів. І вкажіть точну назву файлу, який Ви завантажували. Дякуємо!
  • Ваша IP-адреса знаходиться в діапазоні, який заблоковано у всіх вікі Фонду Вікімедіа. Блокування зроблено ‪Jon Kolbert‬. Причиною вказано Open proxy/Webhost: See the help page if you are affected .
    • Початок блокування: 05:37, 21 лютого 2024
    • Закінчення блокування: 05:37, 21 лютого 2029
    Ваша поточна IP-адреса: 18.226.181.246. Заблокований діапазон — 18.226.0.0/16. Будь ласка, додайте всі вказані подробиці до будь-яких запитів, які Ви будете робити. Якщо ви вважаєте, що вас заблокували помилково, ви можете знайти додаткову інформацію та інструкції в глобальній політиці Без відкритих проксі. В іншому випадку, щоб обговорити блокування, будь ласка, опублікуйте запит на розгляд на Мета-вікі. Ви також можете надіслати електронний лист до VRT-черги стюардів за адресою stewards@wikimedia.org, вказавши усю вищезазначену інформацію.