Official Gazette The Bahamas

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Official Gazette The Bahamas
Тип офіційне друковане видання

«Official Gazette The Bahams» (укр. Офіційний вісник Багамських Островів) — урядова газета Багамських Островів. Публікується в Нассау Канцелярією Кабінету Міністрів відповідно до положень Розділу 4 Закону про тлумачення та загальні положення. Скрізь, де в законодавстві Багамських островів використовується слово «Газета», воно означає «Офіційний вісник Багамських Островів», а також будь-який додаток або позачерговий вісник, що видається. Офіційний вісник публікується щотижня, але інші вісники виходять за потребою. У законі слово «Газета» охоплює «будь-яку газету, що видається і має загальний тираж на Багамських Островах і визначена як Газета наказом Генерал-губернатора».[1]

Історія[ред. | ред. код]

«Офіційний вісник Багамських Островів» був опублікований Джоном Веллзом у 1783 році. Джон Веллз був лоялістом, який привіз друкарський верстат на Багамські Острови.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. The Official Gazette of the Bahamas] Cabinet Office, Government of the Bahamas (PDF) (англ.). 2012. Архів (PDF) оригіналу за 14 травня 2014. Процитовано 13 травня 2014.

Посилання[ред. | ред. код]